Screenshots

Description

De VVG-App is er! Gratis te downloaden voor alle VVG golfers.

De Vlaamse Vereniging voor Golf biedt haar golfers een heuse VVG-App aan. Met deze applicatie voor je smartphone en/of tablet heb je je golfpaspoort altijd op zak. Voor jong en oud, voor de beginner en de routinier, je golfspel binnen handbereik! Wil je meedoen aan een wedstrijd? Wil je een tee time boeken? Je handicap eenvoudig, snel en steeds actueel in je binnenzak. Wil je op de hoogte blijven van het laatste golfnieuws in Vlaanderen? Zoek, bel en mail een golfclub in je buurt.

Wil je jouw sportieve prestaties meten met je golfvrienden en delen op sociale media?
Aan de hand van verschillende leaderboards kun je zien waar je staat in de ranking. Voor ieders spelniveau is er een ‘leuke test jezelf rubriek’. Voor de beginners zijn er uitdagende golfoefeningen. Dankzij je vorderingen en je prestaties op de baan kan je badges in de wacht slepen.

Met de VVG-App is dit allemaal binnen handbereik!

What’s New

Version 3.0-31

Kleine aanpassingen

Ratings and Reviews

3.4 out of 5
14 Ratings
14 Ratings
elcantrez ,

Top applicatie !

Kan hier niets negatief over zeggen. Je kan al je info zien, van handicap tot ingeschreven wedstrijden je resultaten enz.... reservatie van tee times en inschrijven van wedstrijden zijn super gemakkelijk en zeer toegankelijk. Mooi extra vind ik de badges die je kan behalen en die zorgen voor wat extra motivatie.

Chelyafl ,

Reservatie Pro

Beste

Golfclub Puyenbroek. Waarom kan ik via mijn IPad air 2 geen Pro reservatie doen. Het lukt wel via mijn Iphone maar heb daar dan problemen om mijn betaling te voldoen.

Dank voor een aanpassing aub.

Claudine De Sutter

mitchelmaniak ,

Inloggen altijd opnieuw

Goede app, maar het inloggen moet ik elke keer volledig inloggen. Federatienummer en paswoord ingeven. Vroeger hield de app deze coördinaten bij...

Information

Seller
makingChoices.be
Size
60.4 MB
Category
Sports
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Vlaamse Vereniging voor Golf V.Z.W.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like