iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
De iBooks Store wordt geopend.Als iBooks niet wordt geopend, klik je het iBooks-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om de gratis app Wanagogo van Wanagogo NV te downloaden.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Wanagogo

Van Wanagogo NV

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

Omschrijving

Elke maand nieuw speel-, kijk- & leesplezier!
Wanagogo-plezier op tablet of smartphone, jij kiest!
Geen onverwachtse kosten!

Verantwoordelijke en veilige inhoud
Zonder advertentie of in app buying
Uitgebreid Studio 100-aanbod van series, musicals, films, specials, muziek, boeken en spelletjes.

Een enorm Studio 100-aanbod van series, musicals, films, specials, muziek, boeken en games bekijken waar en wanneer je wil? Dat kan, met de Wanagogo-app! Je kinderen genieten zowel thuis als onderweg van o.a. BUMBA, MAYA, WICKIE, HEIDI, SAMSON & GERT, K3, PLOP, MEGA MINDY, PRINSESSIA, ROX en nog vele anderen Studio 100-helden. Dat betekent uren aan speel-, kijk- en leesplezier, allemaal in één app!
De Wanagogo app is bovendien uiterst veilig voor de allerkleinsten en is eenvoudig te bedienen. Je vindt er geen advertenties of in-app aankopen.
Tot slot kan je in de ouderlijke zone ook de taal instellen. Zo kunnen kinderen zowel in het Nederlands als in het Frans genieten van alle belevenissen van hun Studio 100-helden.


KENMERKEN
SPEEL, KIJK & LEES!
Deze unieke app combineert alles waar kinderen van houden: spelen, kijken én lezen. De inhoud van de app is ingedeeld per figuurtje en superhandig om te gebruiken. Maak je keuze uit o.a. BUMBA, MAYA, WICKIE, HEIDI, SAMSON & GERT, K3, PLOP, MEGA MINDY, PRINSESSIA, ROX en nog vele anderen. Onder elk figuurtje vind je dan series, spelletjes, films, specials, boeken, videoclips, karaokeclips, …

HOOGWAARDIGE PROGRAMMA’S
Alle afleveringen, films, specials, musicals, … vormen een inspiratie voor kinderen. De app bevat een grote verscheidenheid aan hoogwaardige programma’s voor de verschillende doelgroepen; zo is er Bumba voor de allerkleinsten en groeit Wanagogo mee met de kinderen samen met Maya, Plop, Samson & Gert, K3 en vele anderen.

OFFLINE MODUS
Wanagogo is de perfecte metgezel voor onderweg en biedt met de OFFLINE MODUS de mogelijkheid om zowel te spelen, te kijken of te lezen zoveel je maar wil. Waar je ook bent, in de auto, de trein, het vliegtuig, bij de grootouders of bij vriendjes in de tuin, je kiest wat je wil zien, downloadt het en bekijkt daarna alles zonder internetverbinding.

EEN SPEELSE EN VEILIGE WERELD
Wanagogo hecht enorm veel belang aan online veiligheid. Dit betekent dat er een beveiligde aanmeldingsprocedure is en dat je privégegevens beschermd worden. De inhoud van deze app is een eigentijdse mix van speel-, kijk- en leesplezier, vrij van geweld of schadelijke inhoud.


SECTIE OUDERS
Als ouder kan je samen met je kind een eigen profiel aanmaken en bepalen in welke taal ze kunnen spelen, kijken en lezen.

MIJN LIJSTEN
Elk profiel kan zijn eigen downloadlijst maken alsook afspeellijsten waarin ze een hun favoriet kijk- en dansplezier snel terugvinden.

WAT KOST DE APP?
Je kan de app gratis downloaden, waarna je kan ontdekken wat voor eindeloos speel-, kijk- en leesplezier Wanagogo biedt.
Voor de aankoop van een Wanagogo Pass dien je wel een tv-abonnement te hebben bij Proximus.

Voor het bekijken van de video’s heb je een internetverbinding nodig. Zodra je iets gedownload hebt, kan je het ook makkelijk offline bekijken.

VRAGEN?
Wij horen uiteraard graag hoe jij (en je kinderen) Wanagogo ervaren!
Als je de app leuk vindt, zouden we een positieve beoordeling in de Appstore enorm waarderen.
Voor de laatste nieuwtjes, kan je ons volgen op Facebook: www.facebook.com/wanagogo.nl

Wat is er nieuw in versie 1.2.3

Toegevoegd gratis gebruiker inhoud

Schermafbeeldingen

iPhone schermafbeelding 1
iPhone schermafbeelding 2
iPhone schermafbeelding 3
iPhone schermafbeelding 4
iPhone schermafbeelding 5
iPad schermafdruk 1
iPad schermafdruk 2
iPad schermafdruk 3
iPad schermafdruk 4
iPad schermafdruk 5

Recensies van klanten

Misleidend!

Typisch weer zo'n APP waarbij je NA downloaden pas merkt dat je een abonnement ynodig hebt. Als je reclame maakt gericht op kinderen dan zou dat verboden moeten worden. Ik heb de app linea recta van mijn iphone gekegeld.

Wanagogo
Bekijk in iTunes
Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld
  • Gratis
  • Categorie: Amusement
  • Bijgewerkt:
  • Versie: 1.2.3
  • Grootte: 37.3 MB
  • Taal: Engels
  • Ontwikkelaar:

Compatibiliteit: Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Klantbeoordeling

Deze applicatie heeft niet genoeg beoordelingen ontvangen voor een score.
Alle versies: