Description

Met de Xtra-app heb je jouw Xtra-klantenkaart altijd op zak. Xtra, dat is de klantenkaart van Colruyt Group waarmee je automatisch en onmiddellijk alle specifieke voordelen krijgt bij 9 winkels en webshops: Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, Dreambaby, ColliShop en DATS 24. Zo wordt winkelen Xtra makkelijk.


XTRA-APP: JE KLANTENKAART OP JE SMARTPHONE

Je krijgt met de handige Xtra-app in de winkels dezelfde voordelen als met je Xtra-kaart. Alle kortingen worden aan de kassa verrekend en staan duidelijk op je kasticket vermeld.
Je kan er bovendien mee betalen als je een van de volgende ondersteunde betaalapps aan je Xtra-app linkt: Bancontact, KBC of SEQR. Om de gekozen betaalapp te openen, ga je naar het hoofdscherm met de QR-code en klik je op het icoontje van de betaal-app. Zo gaat het sneller aan de kassa!

Daarnaast kan je nog veel meer met de Xtra-app:

- Je profiel beheren: je persoonsgegevens en je paswoord wijzigen.
- Je communicaties beheren: kies welke nieuwsbrieven en folders je wil ontvangen.
- Je Xtra-kaart aanvragen.
- Je Xtra-kaart en/of –app blokkeren in geval van diefstal of defect.
- Opzoeken bij welke winkels van Colruyt Group je jouw Xtra-kaart of Xtra-app kan gebruiken.
- De persoonlijke instellingen van je Xtra-app beheren.
- Je tankhistoriek raadplegen.
- Je betaalfunctie beheren.


WAAR GENIET JE VOORDELEN MET XTRA?

Met je Xtra-app krijg je de specifieke voordelen van de volgende winkels en webshops van Colruyt Group:

- Colruyt: boven op de laagste prijzen worden onmiddellijk alle kortingen verrekend.
- OKay & OKay Compact: je krijgt direct alle voordelen van OKay en OKay Compact.
- Bio-Planet: je krijgt direct alle Bio-Planet-voordelen.
- Spar Colruyt Group: je ontvangt automatisch alle Spar-voordelen in één keer. Je hoeft geen bonnetjes meer te verzamelen of je Top Deal-kaart te zoeken.
- Collect&Go: je ontvangt je vertrouwde Colruyt- en Bio-Planet-voordelen en profiteert van alle acties van Collect&Go.
- DreamLand: je profiteert van alle DreamLand-kortingen. Je kan deelnemen aan exclusieve wedstrijden en krijgt voorrang bij inschrijvingen voor events.
- Dreambaby: je krijgt altijd 25 % korting op zwangerschapskleding. Je profiteert van alle lopende promoties, geniet gepersonaliseerde voordelen op maat van jou en je kindje en kan deelnemen aan exclusieve wedstrijden en events.
- ColliShop: je profiteert automatisch van alle promoties, boven op de scherpste prijzen.
- DATS 24: met je Xtra-kaart geniet je een extra korting van 0,5 eurocent/liter op de prijs aan de pomp.

We maken het je graag XTRA makkelijk.

What's New

Version 1.1.10

-> De aanvraagstatus voor een naamsverandering is zichtbaar op profiel
-> Bugfixes en kleine verbeteringen

Ratings and Reviews

3.3 out of 5
43 Ratings
43 Ratings
Pascal DW

App op apple watch lijk niet goed te werken

Op zich is de xtra app op mijn iPhone OK. Alles werkt naar behoren en het scheelt weer enkele klantenkaarten in mijn portefeuille. Alleen krijg ik de bijhorende watch app niet steeds aan de praat. Ik krijg meestal de melding: ‘you are not logged in to the Xtra app’, zelfs al staat hij gewoon open op de iPhone.

Developer Response

Dag Pascal DW, eerst en vooral bedankt voor jouw feedback. Wel jammer dat je niet optimaal gebruik kan maken van de app op jouw smartwatch. In principe kan je, van zodra je aangemeld bent op de Xtra-app (smartphone) en er een extensie beschikbaar en geïnstalleerd is op jouw smartwatch, de QR-code op beide toestellen gebruiken. Wanneer je de app opent op jouw smartwatch zou de QR-code zichtbaar moeten zijn. Heb je je al eens afgemeld en opnieuw aangemeld in de applicatie (smartphone)? Kijk vervolgens of de app synchroniseert op jouw smartwatch. ^TS

whiteDogBe

Apple Watch werkte niet

Moest al 2x terug mijn gebruikersnaam en wachtwoord ingeven zonder reden. Kassierster kreeg ook mijn QR op mijn Apple Watch Series 3 niet gescand en keek me maar vreemd aan toen ik zei "dit is jullie app"...

Developer Response

Hallo, wat jammer om te vernemen dat je niet optimaal gebruik kan maken van deze functionaliteiten. :/ Wij willen je hier graag bij verder helpen. Heb je al eens geprobeerd om de app te verwijderen en opnieuw te installeren? Ivm met de QR-code op de smartwatch kan ik je al meegeven dat het kan helpen om de helderheid van jouw scherm wat hoger te zetten. Daarnaast is het ook belangrijk dat de scanner niet recht op jouw scherm scant. Door de scherpheid van het glas op jouw smartwatch kan de reflectie ervoor zorgen de de scanner de QR-code niet opneemt. ^TS

Pierre A86

Xtra bugge sur l’Apple watch

Lorsque je lance xtra sur mon Apple Watch, j’ai le message « you are not logged in » J’ai désinstallé l’application sur mon Apple Watch puis réinstallée mais rien n’y fait. Ça avait fonctionné une fois au début mais depuis ça ne fonctionne pas sur l’apple watch.

Information

Seller
Colruyt Group Services
Size
86.5 MB
Category
Shopping
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English, Dutch, French
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Colruyt Group
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like