iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Magnus Ridolph

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Een schriel mannetje op leeftijd met witte haren, een zorgvuldig gecultiveerde sik en fattige maniertjes: niet het voorkomen dat je zou verwachten van een interstellaire speurneus, befaamd wiskundige, beruchte schelm en levens­genieter. Maar wee de tegenstander die het geslepen intellect van Magnus Ridolph onderschat… In deze tien verhalen aanvaardt Magnus Ridolph, immer krap bij kas, een aantal verbijsterende opdrachten: van het stopzetten van de rituele oorlogvoering tussen de 81 krijger-clans van Kokod, tot het oplossen van een moord waarbij alle verdachten een sluitend alibi hebben. Het mysterie van de uit Chandaria geïmporteerde explosieve sardines, of een idyllisch vakantieparadijs dat geteisterd wordt door vliegende draken en dodelijke zeetorren: met behulp van zijn vernuft en zijn ongebruikelijke werkwijzen brengt Magnus Ridolph iedere zaak tot een verrassende — en tevens lucratieve! — ontknoping. Dit boek is de eerste volledige Nederlandse Magnus Ridolph editie. Het bevat de twee nog niet eerder vertaalde verhalen ­‘Diepgewortelde wrevel’ en ‘Sanatoris, kort door de bocht’. 

Magnus Ridolph is deel 2 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight. Omslagillustratie: C. Michael Taylor. Eerdere versies van een aantal van de vertalingen van Jaime Martijn en Pon Ruiter verschenen bij Scala, Rotterdam 1976, en Meulenhoff, Amsterdam 1980 en 1981. De tekst van de Spatterlight editie is op diverse punten gecorrigeerd en aangepast aan de hedendaagse spelling. 

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
Magnus Ridolph
View in iTunes
  • 4,99 €
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Science Fiction
  • Published: 25 March 2018
  • Publisher: Spatterlight
  • Print Length: 262 Pages
  • Language: Dutch
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.