iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Robur de Veroveraar

This book is available for download with iBooks on your Mac or iOS device, and with iTunes on your computer. Books can be read with iBooks on your Mac or iOS device.

Description

Uncle Prudent en Phil Evans zijn grote tegenstanders van de theorie dat het mogelijk zou zijn vliegmachines te bouwen die zwaarder zijn dan lucht; zij zweren bij de ballon. Groot is dan ook hun verontwaardiging als de onbekende Robur verkondigt dat het zwaarder-dan-lucht-principe de toekomst heeft en hen, om dit te bewijzen, ontvoert met zijn luchtschip, waarop zij wekenlang tegen hun zin getuige zijn van haar onbegrensde mogelijkheden. Robur ziet echter in dat de tijd nog niet rijp is voor de vliegmachine en verdwijnt voorlopig. De schrijver heeft met dit boek, in een tijd dat slechts ballonnen het luchtruim kozen, een pleidooi willen houden voor het vliegtuig. Dat de geschiedenis hem in het gelijk heeft gesteld vormt in feite de enige charme van het boek. Het verhaal heeft weinig vaart; mede door de technische uitweidingen en de lange routebeschrijvingen zal het voor de jonge lezer nogal saai zijn. Het taalgebruik is niet te moeilijk en de korte zinnen maken het boek gemakkelijk leesbaar. De vele oorspronkelijke zwart-wit-gravures zijn zeer sfeervol.

Robur de Veroveraar
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Fiction & Literature
  • Published: 01 January 1905
  • Publisher: Public Domain
  • Print Length: 315 Pages
  • Language: Dutch
  • Requirements: To view this book, you must have an iOS device with iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.