iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Verloren maandag

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Eva, een hoogopgeleide vrouw van begin dertig, wil maar niet deugen op het gebied van werk, liefde en familie. Alles verveelt haar: haar moeder, haar vrienden, zelfs drank en drugs. Om de verveling te verdrijven speelt ze voortdurend spelletjes, waarbij ze vriend en vijand als pion gebruikt. Wanneer ze aan een zoveelste interimbaantje begint, zet ze vanaf dag één de regels naar haar hand. Op haar typische, laconieke manier choqueert, manipuleert en domineert Eva haar collegas. Tot ze een verkeerde pion verschuift, en ze voor een keuze wordt gesteld waarvan ze gezworen had die nooit te zullen maken. Valerie Eyckmans schetst een hilarisch beeld van het kantoorleven, met pijnlijk herkenbare situaties en gesprekken. Verloren maandag is een nietsontziende spiegel voor eenieder die op kantoor werkt (of er huiverend op terugkijkt). Valerie Eyckmans woont in Antwerpen en werkt als freelance journaliste en copywriter. Ze leverde jarenlang columns en reportages aan bekende dag-, week- en maandbladen. Momenteel schrijft ze fictie, theaterteksten, scenarios en een eerste kinderboek. Verloren maandag is haar debuut. Een hilarisch en meedogenloos portret van het kantoorleven.

Customer Reviews

Verloren Maandag

In één ruk uitgelezen en genoten. Heel plezant!

Supergrappig en pijnlijk herkenbaar

Perfecte literatuur voor wie z'n job beu is: dit boek bewijst dat het altijd nog erger kan. Heerlijke satire op het kantoorleven à la The Office, maar dan met een dieper laagje eronder. Leest als een trein.

Hilarisch!

Supervlot boek dat je in 1 ruk uitleest. Lang geleden dat ik nog luidop gelachen heb.

Verloren maandag
View in iTunes
  • 9,99 €
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Fiction & Literature
  • Published: 07 March 2013
  • Publisher: Vrijdag, Uitgeverij
  • Print Length: 204 Pages
  • Language: Dutch
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings