• 9,99 €

Beschrijving uitgever

Eva, een hoogopgeleide vrouw van begin dertig, wil maar niet deugen op het gebied van werk, liefde en familie. Alles verveelt haar: haar moeder, haar vrienden, zelfs drank en drugs. Om de verveling te verdrijven speelt ze voortdurend spelletjes, waarbij ze vriend en vijand als pion gebruikt. Wanneer ze aan een zoveelste interimbaantje begint, zet ze vanaf dag één de regels naar haar hand. Op haar typische, laconieke manier choqueert, manipuleert en domineert Eva haar collegas. Tot ze een verkeerde pion verschuift, en ze voor een keuze wordt gesteld waarvan ze gezworen had die nooit te zullen maken.

Valerie Eyckmans schetst een hilarisch beeld van het kantoorleven, met pijnlijk herkenbare situaties en gesprekken. Verloren maandag is een nietsontziende spiegel voor eenieder die op kantoor werkt (of er huiverend op terugkijkt).

Valerie Eyckmans woont in Antwerpen en werkt als freelance journaliste en copywriter. Ze leverde jarenlang columns en reportages aan bekende dag-, week- en maandbladen. Momenteel schrijft ze fictie, theaterteksten, scenarios en een eerste kinderboek.
Verloren maandag is haar debuut. Een hilarisch en meedogenloos portret van het kantoorleven.

GENRE
Fictie en literatuur
Boeken
UITGEBRACHT
2013
7 maart
TAAL
NL
Nederlands
LENGTE
204
Pagina's
UITGEVER
Vrijdag, Uitgeverij
GROOTTE
181.4
kB

Klantrecensies

tlow001 ,

Verloren Maandag

In één ruk uitgelezen en genoten. Heel plezant!

Lode1977 ,

Supergrappig en pijnlijk herkenbaar

Perfecte literatuur voor wie z'n job beu is: dit boek bewijst dat het altijd nog erger kan. Heerlijke satire op het kantoorleven à la The Office, maar dan met een dieper laagje eronder. Leest als een trein.

jefvdv ,

Hilarisch!

Supervlot boek dat je in 1 ruk uitleest. Lang geleden dat ik nog luidop gelachen heb.

Meer boeken van Valerie Eyckmans