iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om uit de iTunes Store te kunnen downloaden.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

vMA Jonge Managers Wijze Mentors 2011

Aanpak en Besluiten

Dit boek kan gedownload worden met Apple Books op je Mac of iOS-apparaat. Multi-Touch boeken kunnen gelezen worden in Apple Books op je Mac of iOS-apparaat. Boeken met interactieve functies werken mogelijk het beste op een iOS-apparaat. Apple Books op je Mac vereist OS X 10.9 of nieuwer.

Omschrijving

In 2011 is vMA gestart met het nieuwe initiatief ‘Jonge managers – Wijze Mentors’. We brengen jonge managers, aan de start van een veelbelovende carrière, samen met een wijze mentor. 

De jonge manager krijgt de unieke kans de dagelijkse bezigheden van onze managementtop van dichtbij te volgen en kan daarenboven rekenen op de coaching van een topleider. De ervaren mentor krijgt een verfrissend klankbord van de jonge manager. Een 11-tal CEO’s, voorzitters en toonaangevende bedrijfsleiders stellen hun agenda open.

vMA Jonge Managers Wijze Mentors 2011
Bekijk in iTunes
  • Gratis
  • Beschikbaar op iPad, iPhone en Mac.
  • Categorie: Carrières
  • Publicatiedatum: 22-11-2012
  • Uitgever: Success Vitamins
  • Tekstlengte: 73 pagina's
  • Taal: Nederlands
  • Versie: 1.1
  • Vereisten: Dit boek kan alleen worden bekeken op een iOS-apparaat met Apple Books op iOS 12 of nieuwer, een iPad met iBooks 2 of nieuwer en iOS 5 of nieuwer, een iPhone met iOS 8.4 of nieuwer, of een Mac met OS X 10.9 of nieuwer.

Klantbeoordeling

We hebben niet genoeg beoordelingen ontvangen om een gemiddelde weer te geven van dit/deze boek.

Meer van Byron Soulopoulos, Françoise Peers, Bruno Vermote, Evy Hellinckx, Joeri Beusen, Bjorn Van Reet, Kate Lybeer, An De May, Ignace De Nollin, Rob Roemers, Bart Martens, Annelies Meulepas, Koen Marichal, Jesse Segers & vMA (De Management Associatie)