iTunes

Ouverture de l’iTunes Store en cours…Si iTunes ne s’ouvre pas, cliquez sur l’icône de l’application iTunes dans votre Dock Mac ou sur votre bureau Windows.Progress Indicator
Ouverture d’Apple Books.Si Apple Books ne s’ouvre pas, cliquez sur l’app Books dans le Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

iTunes est introuvable sur votre ordinateur. Pour profiter de l’iTunes Store, téléchargez iTunes dès maintenant.

Vous avez déjà iTunes ? Cliquez sur « J’ai déjà iTunes » pour l’ouvrir dès maintenant.

I Have iTunes Téléchargement gratuit

Woesten

Vous pouvez télécharger ce livre et le lire sur Apple Books sur votre Mac ou votre appareil iOS.

Description

Woesten brengt ons naar de Vlaamse klei, waar de negentiende eeuw ten einde loopt. In het dorp huwt Elisabeth, dochter van de smid, met de jonge arts Guillaime Duponselle. Het zal geen gelukkig huwelijk worden. Als Elisabeth acht maanden later van een tweeling bevalt, blijkt de eerstgeborene een prachtige zoon, Valentijn. Het tweede kind is zo mismaakt dat Guillaume weigert hem een naam te geven. Toch blijft Nameloos in leven. Omdat zijn verschijning zijn vader en de dorpelingen doet huiveren, gaat Nameloos gesluierd door het leven. Dan doet de Eerste Wereldoorlog zijn intrede. Woesten vertelt het broeierige verhaal vol dorpsgefluister achtereenvolgens vanuit Elisabeth, Guillaume, Valentijn en Nameloos. Voor alle vier pakt de toekomst anders uit dan verwacht. Kris Van Steenberge (1963) is (toneel)schrijver, regisseur en docent. Verhalen van zijn ooit inwonende grootvader over de `Groote Oorlog vormen de kiem voor zijn debuutroman Woesten. 'Een debutant die je meteen van je sokken blaast. Betoverend. Van Steenberge heeft geen inkt in zijn pen maar buskruit. Betoverend mooi. Prachtig.' Boekhandelspanel DWDD 'Woesten lijkt wel uit een andere tijd te komen maar is een verrassende en actuele meesterzet.' Erik Vlaminck

Avis des utilisateurs

Woesten

Fantastisch !!!!!

Meesterlijk

Dit boek is een meesterwerk, zonder meer. Met een bijzonder fijnzinnige en bij wijken poëtisch taalgebruik, neemt de auteur je moeiteloos mee op een levenstocht van een gezin en dit telkens verhaald vanuit de ogen van een van de gezinsleden. Op die manier biedt hij de lezer telkens een ander stuk van de realiteit en wordt de puzzel van het drama met beetjes blootgelegd. Met stip het mooiste boek dat ik dit jaar gelezen heb. Hopelijk wordt dit ooit verfilmd.

Woesten, Kris Van Steenberge

Ik heb het lang tegengehouden, omdat zovelen het een geweldig boek vinden. En zoiets stelt je verwachtingen soms zo hoog en dat kan zo zijn gevolg en hebben. Maar nu is het gelezen en daar heb ik geen spijt van. Lees het aub en twijfel er niet zo lang over als ik heb gedaan. De verwachtingen zijn meer dan ingelost.

Woesten
Afficher sur iTunes
  • 9,99 €
  • Disponible sur iPhone, iPad, iPod touch et sur Mac.
  • Catégorie : Romans et littérature
  • Sortie : 22 août 2013
  • Éditeur : Vrijdag, Uitgeverij
  • Pages : 277
  • Langue : Néerlandais
  • Configuration requise : Ce livre ne peut être lu que sur un appareil iOS muni d’Apple Books sur iOS 12 ou une version ultérieure, d’iBooks 1.3.1 ou une version ultérieure et d’iOS 4.3.3 ou une version ultérieure, ou un Mac muni d’iBooks 1.0 ou une version ultérieure et d’OS X 10.9 ou une version ultérieure.

Note

Plus de titres de : Kris Van Steenberge