Parijs, 1884. Félicie is een weesmeisje van 11 jaar, met maar één droom: sterdanseres worden. Samen met haar beste vriend en gekke uitvinder Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt ze zonder een cent op zak naar Parijs. Met de hulp van Odette, de poetsvrouw van de Opera die haar onder haar hoede neemt, waagt ze haar kans bij de grote dansschool van de Parijse Opera. Om deze droom te verwezenlijken zal ze haar mannetje moeten staan in een wereld vol valkuilen en moordende concurrentie.

In Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Pip Pellens (Félicie), Buddy Vedder (Victor), Igone de Jongh (Odette), Robin Martens (Camille), Marcel Jonker (Directeur), Rutger le Poole (Mérante), Tara Hetharia (Dora), Renée van Wegberg (Rosita), Marloes van den Heuvel (Régine) en Merel Baldé (Nora).

In Vlaamse versie met de stemmen van o.a. Eline De Munck (Félicie), Thomas Van Goethem (Victor), Deborah De Ridder (Odette, Rosita), Cathy Petit (Camille), Jos Dom (Directeur), Dieter Troubleyn (Mérante), Liesbeth De Wolf (Dora), Kirsten Cools (Régine) en Sara Gracia Santacreu (Nora).

    • Louer 3,99 €
    • Acheter 6,99 €

Bande-annonce

Bande-annonce

Notes et avis

3.5 sur 5
8 notes

8 notes

6+ COMMON SENSE

Animated ballet adventure is heartwarming but uneven.

Artistes du film

D’autres ont aussi acheté

Films inclus dans Enfants et famille