iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
De iBooks Store wordt geopend.Als iBooks niet wordt geopend, klik je het iBooks-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Beeldenstormen. Een Podcast over kunst en geweld van Klara te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Beeldenstormen. Een Podcast over kunst en geweld

By Klara

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

Exact 450 jaar geleden trok de beeldenstorm door de Nederlanden. Protestanten vernielden tijdens de zomer van 1566 kunstwerken in kerken en kloosters. Vandaag vernielen Al Qaida en IS eeuwenoud erfgoed in Afghanistan, Irak en Syrië. Kunst en schoonheid zijn eeuwenlang mikpunt geweest van geweld.

Recensies van klanten

Beeldenstorm

Onvolprezen reeks over beeldenstorm(en). Hier moet meer mee gebeuren en uitstekend materiaal voor onderwijs. Jammer dat deze reeks ( en haar aanleiding om dit te maken; 1566!!) zo onopgemerkt voorbij ging. Helder, scherp, actueel en knap gemonteerd. Leve klara en het redactieteam van deze reeks!!

Beeldenstorm

Bravo. Heel mooi.