iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Creative Minds Podcast van Wajoo.be te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Creative Minds Podcast

By Wajoo.be

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

Creative Minds Podcast is een audiopodcast over, door en met gepassioneerde creatives. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die in ons #CreativeMindsCafé duiken voor een inspirerende babbel.

Recensies van klanten

Leuk en afwisselend

Dit is een leuke podcast om onderweg te luisteren. Omdat er elke week andere gasten zijn blijft het ook verrassend. Je kan op voorhand niet weten wat of wie je te horen zal krijgen. I like!

Wijs format

Luisteren naar jonge creatieve geesten die ervaringen delen, in een leuk en wijs format. Ben reeds benieuwd naar de volgende gasten.

Creative Humor 😇

Leuke podcast om er naar te luisteren als men in de wagen zijn of de trein. Er wordt over alles gepraat (verschillende thema's) zalige show ! Na 1 aflevering zijn we al benieuwd naar de volgende episode .. 😊

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op

Palaver
Pot Kaas
Flauwecult
Creative Minds Podcast
Bekijk in iTunes

Klantbeoordeling