iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om De 10 meest gegoogelde vragen over… van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

De 10 meest gegoogelde vragen over…

By Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

Maarten en Dorothee ken je van hun dagelijkse radioprogramma, tijdens de avondspits op Qmusic. Af en toe maken ze ook tijd vrij voor een uitgebreid gesprek. Die gesprekken kan je hier beluisteren. Ze stellen de 10 meest gegoogelde vragen over iemand, aan die persoon zelf. Gert Verhulst, Bart De Wever, Laura Tesoro, Jani Kazaltzis en nog heel veel anderen beantwoorden de 10 meest gegoogelde vragen over zichzelf.

Recensies van klanten

Goede podcast

Een leuke podcast die aangenaam is om te luisteren maar zoals hieronder reeds vermeld is trekt Maarten de podcast soms iets te vaak naar zich toe en herhaalt hij vaak meerdere keren per podcast dat hij kinderen heeft.. maar voor de rest echt wel leuk om naar te luisteren tijdens autoritjes

Leuk

Hele leuke podcast. Ik zet deze steeds op als ik in de auto zit. Hopelijk komen er nog veel gasten vanuit de voetbalwereld. Vincent Mannaert, Gert Verheyen, enz.

Toffe podcast met interessante gasten

Ben een fan van het eerste uur. Ook al lijken sommige gasten op voorhand niet altijd even boeiend, de gesprekken zijn dat vaak wel. Kritiekpunt: Maarten moet toch in elke aflevering x aantal keer kunnen vermelden dat hij een zoon heeft en een dochter op komst, terwijl dit niet relevant is. Ook trekt hij vaak de aandacht iets te expliciet naar hem toe door ongevraagd zijn antwoord op een bepaalde vraag te geven, terwijl het concept net is om ándere gasten aan het woord te laten. Dorothee is hier veel subtieler in en dus is zij geen storende factor.

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op

De 10 meest gegoogelde vragen over…
Bekijk in iTunes
  • Gratis
  • Categorie: Tv en film
  • Taal: Nederlands

Klantbeoordeling