iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om De Zonnekoning met Johan Op de Beeck van Klara te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

De Zonnekoning met Johan Op de Beeck

By Klara

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

In 10 afleveringen doet meesterverteller Johan Op de Beeck het levensverhaal van De Zonnekoning uit de doeken. Verwacht u aan een weergaloos verhaal, vol van anekdotes, soms smakelijk, soms bijzonder onsmakelijk en gruwelijk.

Recensies van klanten

Zeer goed

Dank U Johan om dit mooie werk te verrichten!

Meesterlijk...

...verteld door de Master himself Johan Op de Beeck. Ik kijk steeds uit naar de volgende aflevering en ben benieuwd welke historische figuur hij onder zijn volgende loep zal nemen. Beluister ook zijn podcasts over Napoleon! Beide reeksen hebben me uren plezier bijgebracht tijdens m’n lange creatieve werk uren. 10 op 5 sterren

Prachtig!

Bedankt voor deze HEERLIJKE podcast!