iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Fokcast van Mosselen0130 Podcast Netwerk te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Fokcast

By Mosselen0130 Podcast Netwerk

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

Fokke van der Meulen en zijn gast(en) zeuren ongeveer drie kwartier in de kelder van comedy cafe The Joker in Antwerpen.

Recensies van klanten

Top Podcast

Fokke mag zichzelf dan wel geen comedian vinden, ik vind de Fokcast altijd bijzonder vermakelijk, top uitzending vandaag met Theo Maassen, terwijl ik in de motregen aan het werk was ....ook de aflevering met Nigel Williams vond ik zalig. Je Podcast mogen van mij gerust wat lager duren, zeker nu die Pipo van Mosselen er mee kapt, anders blijf ik op m'n honger zitten... Ook leuk dat Fokke een Nederbelg is, net genoeg geïntegreerd, maar gelukkig niet helemaal, net als ikzelf.

Awkward

Wanneer ge dit opzet tijdens het trainen, paar keer semi-luidop lacht en dan opmerkt da ge niet alleen zijt op de baan: awkward

Grappig!

Juist ontdekt en ik ben van plan meer te luisteren. Vaak erg grappig en ik krijg er spontaan zin van om naar the joker te komen. Intussen ookal plaatsen geboekt voor show van een van de gasten!

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op

Fokcast
Bekijk in iTunes
  • Gratis
  • Categorie: Komedie
  • Taal: Nederlands

Klantbeoordeling