iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Mosselen Om Half Twee van Mosselen0130 Podcast Netwerk te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Mosselen Om Half Twee

By Mosselen0130 Podcast Netwerk

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

Een podcast door Vlaamse comedian Xander De Rycke met Gilles Van Schuylenbergh, William Boeva, De Geens, Seppe Toremans en Dimitri De Brucker. Altijd bijgestaan door zijn vrienden en collega's geeft Xander jullie wekelijks een uurtje van de grootste nonsens afgewisseld met gesprekken met bekende Vlamingen.

Recensies van klanten

Super podcast!!

In de loop der jaren geëvolueerd naar een “professionele”😉 podcast . Mosselen om half twee is de pionier van het Belgische podcaststen

Doorgaan

Jammer dat jullie er mee ophouden, iedere week een aangename achtergrond tijdens het werken, de geluidkwaliteit is er in de loop der tijd enorm op vooruit gegaan, evenals de hele show. Hoogtpunt stoppen en dat soort dingen, ik zeg, doorgaan!

op en top!

Beter laat dan nooit... deze moet je geluisterd hebben :)

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op