iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Ochtend in Pretparkland van Erwin Taets en het team van Pretparkland te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Ochtend in Pretparkland

By Erwin Taets en het team van Pretparkland

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

Ochtend in Pretparkland is je ochtendlijke pretparkpodcast. Het team van pretparkland.be neemt je elke aflevering mee naar een pretpark in binnen- of buitenland. Start je ochtend met het laatste nieuws uit, een gesprek over of een wandeling door parken als Plopsaland, de Efteling, Bellewaerde, Phantasialand, Walibi, Bobbejaanland of Disneyland. Ochtend in Pretparkland is de pretparkpodcast voor vroege vogels!

Recensies van klanten

Fantastische podcast

Deze podcast is de enige podcast die ik beluister. Steeds vol leuke weetjes en aangenaam om naar te luisteren. Echt doe zo verder 👌 . Ik kijk al uit naar de volgende

Mooi verzorgde podcast voor pretpark en niet-pretparkliefhebbers

Boeiende podcast met een goede geluidskwaliteit en boeiende inhoud.

What else?

Zonder enige twijfel dé referentie als het komt op Nederlandstalige pretparkpodcasts: varierend, intelligent en onderbouwd. Als liefhebber van de Disney parken hebben bij mij de Disney gerelateerde episodes uiteraard een streepje voor!

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op

ThemeTalk
Kleine Boodschap
Ochtend in Pretparkland
Bekijk in iTunes
  • Gratis
  • Categorie: Steden en reizen
  • Taal: Nederlands

Klantbeoordeling