iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Palaver van Edouard De Prez te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Palaver

By Edouard De Prez

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

Gentse stand-up comedian Edouard De Prez palavert elke week met gasten over het leven, de wereld en allerlei andere s**t. Hoofdzakelijk ongeïnformeerde meningen over dingen die eigenlijk de moeite niet zijn om te bespreken. Elke maandag een nieuwe aflevering!

Recensies van klanten

Top Cast!

Edouard ik moet eerlijk zeggen dat ik je een vrij grappig gast vind, normaal zijn de presentatoren van "comedypodcasts" zelf absoluut niet grappig of scherp, maar daarop ben jij de uitzondering. Zelf Nederbelg, kan ik alles goed volgen en blijf zo goed op de hoogte van wat er allemaal leeft in dit maffe land waar ik nu al 10 jaar woon......massels!

De 2 podcasts

Jammer dat de Ruitentikkers uiteen zijn. Hun individuele podcasts zijn ook goed.

Een waar festijn voor het oor

Deze podcast door de illustere heren Elias "helpende hand" Van Dingenen en Edouard "make Ghent great again" De Prez is een waar festijn voor het oor dat de luisteraar naadloos leidt van obesitas naar necrofilie.

Deze podcast slaagt er keer op keer in om de maandagdepressie weg te werken!

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op

De Eliaasheid der Dingenen
Pot Kaas
De Gastcast
Flauwecult
Palaver
Bekijk in iTunes
  • Gratis
  • Categorie: Komedie
  • Taal: Nederlands

Klantbeoordeling