iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
De iBooks Store wordt geopend.Als iBooks niet wordt geopend, klik je het iBooks-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Radio Roels Podcast van Lode Roels te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Radio Roels Podcast

By Lode Roels

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

Radio Roels is de persoonlijke podcast van radiomaker Lode Roels. Inhoud en meningen staan volledig los van mijn journalistiek werk voor de VRT.

Recensies van klanten

Radio Roels rules

Interessante en leuke podcast van een Vlaming in Canada. Fijn om de aangename stem van Lode Roels te mogen horen van aan de andere kant van de oceaan. Daarnaast vooral interessant om zaken over de immigratie naar en de levensomstandigheden in Canada te vernemen. Meer van dat!

radio roels

Radio Roels is een bijzonder onderhoudende en hoogst interessante podcast. Hier en daar wat teveel woorden, maar deondanks wil ik er geen seconde van misen.
Lode Roels is een radioman pur sang, en dat is er natuurlijk ook aan te horen.
Ik ben fan

Siegfried Bracke

Leuke podcast

Eens radioman altijd radioman lode je zou van podcasten echt je beroep moeten maken ik vind het echt goed Kevin Smith is beroepshalve ook podcaster succes

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op

Radio Roels Podcast
Bekijk in iTunes

Klantbeoordeling