iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Werk & Leven van The struggle is real te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Werk & Leven

By The struggle is real

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

De podcast waarin Kelly Deriemaeker en Anouck Meier op zoek gaan naar de balans tussen werk en leven. Mocht die überhaupt bestaan.

Recensies van klanten

Een aanrader !

Leuke en informatieve podcast voor alle werkende mama’s die zich af en toe eens hopeloos afvragen hoe ze deze week weer gaan overleven. Veel humor, goede (real life!) tips om het allemaal wat makkelijker te maken, common sense, en geen taboes. Zeker een aanrader !

Zalig goed!

Dit is echt een geweldige reeks, ik heb er al zoveel zinnige dingen uitgehaald. Boordevol tips&tricks, dingen die je eens van een ander moet horen om te beseffen dat je ook zo bent/doet..Gewoon luisteren!

TOPPERS!!!

Super podcast, met eerlijke reactie’s, fijne kijk op het leven en grappige comments. Ik kijk altijd uit naar het mailtje dat zegt dat er een nieuwe podcast klaar staat van jullie!

Werk & Leven
Bekijk in iTunes

Klantbeoordeling