iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klik je het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
Apple Books openen.Als Apple Books niet wordt geopend, klik je op het Boeken-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om Welcome To The AA van Alex Agnew & Andries Beckers te kunnen downloaden en je erop te abonneren.

Heb je iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download

Welcome To The AA

By Alex Agnew & Andries Beckers

Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Open iTunes om podcasts te downloaden en je erop te abonneren.

Omschrijving

In de nieuwe podcast 'Welcome to the AA' gaat comedian Alex Agnew elke week op zoek naar mensen of onderwerpen die deel uitmaken van zijn leefwereld. Samen met partner in crime en man achter de knoppen Andries Beckers ontvangen ze gasten uit binnen- en buitenland en bespreken ze de stand van alles wat hen aanbelangt.

Recensies van klanten

Gert

Ik heb nog twee vragen ? Waar is mijnheer. Mengelmoes gebleven en hoe zat dat met die speciale postbus?

Super!

Wie denkt dat Alex enkel goeie jokes heeft, moet deze zeker volgen. Goede gesprekken met een goed evenwicht tussen humor en ernst. Geluid is prefect, toffe gasten, en ook zeer belangrijk: Andries! Die 2 vullen elkaar perfect aan! Andries heeft ook een gezonde kritische mening over de dingen en durft deze te delen. TOP!

Nr 2 podcast van België

Alles klopt aan deze podcast. Goede gesprekken met interessante gasten en de dynamiek tussen alex en andries is top. Hopelijk meer van dit. Ps: nr1 voor mij blijft mosselen ook al is het gestopt 😀
Mss Tourist LeMC is vragen

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op

Welcome To The AA
Bekijk in iTunes
  • Gratis
  • Categorie: Komedie
  • Taal: Nederlands

Klantbeoordeling