Screenshots

Description

A la app del FC Santboià podràs trobar tota la informació del nostre club i està actualitzat amb la última informació. El Futbol Club Santboià va ser fundat l’any 1908 per un grup d’amics, entre ells Joan Baptista Milà i Rebull, qui seria el primer president. Els inicis del club, després del seu peregrinatge per diferents camps, van ser fulgurants. Quan es va crear el Campionat del Baix Llobregat al 1915, el Santboià va ser l’absolut dominador, guanyant tots els campionats fins el 1922.

El nostre club va tenir un gran prestigi fins la Guerra Civil i va estar a punt vàries temporades de pujar a Primera Categoria Catalana (en aquells temps es diputava primer les fases per comunitats) que li haguessin permès enfrontar-se a equips com el Barcelona, l’Espanyol o l’Europa.

Després de la guerra i amb la aplicació de les lligues “regionals”, el club va patir un cert estancament. L’estiu de 1950, però, el nom del Santboià va ocupar llocs destacats als diaris. El nostre equip infantil es va proclamar campió d’un macro torneig organitzat pel diari La Premsa anomenat Copa de Barcelona. Sense contar per ningú, el Santboià de Francesc Suriol va ser el guanyador entre els 160 equips participants i Sant Boi va ser una autèntica festa.

Information

Seller
CREAR MI APP S.L.
Size
5.7 MB
Category
Sports
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 - Appforshops
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer