iTunes

Abrindo a iTunes Store.Se o iTunes não abrir, clique no ícone de aplicativo do iTunes no dock ou área de trabalho do Windows.Indicador de progresso
Abrindo a iBooks Store.Se o iBooks não abrir, clique no app iBooks em seu dock.Indicador de progresso
iTunes

O iTunes é a maneira mais fácil de organizar e aumentar sua coleção de mídia digital.

Não foi possível encontrar o iTunes no seu computador. Para baixar o app gratuito Amis de Hardworks, obtenha o iTunes agora.

Já tem o iTunes? Clique em Já tenho o iTunes para abri-lo agora.

Eu tenho o iTunes Download grátis
iTunes para Mac + PC

Amis

De Hardworks

Abra o iTunes para comprar e baixar apps.

Descrição

De App van City Restaurant Bar Amis

Razendsnel een tafeltje reserveren voor morgen, alvast een keuze maken uit het menu en je favoriete gerecht direct delen met je vrienden: de App van City Restaurant Bar Amis biedt handige functionaliteiten voor iedereen die houdt van gezelligheid en lekker eten en drinken.

Een van de meest praktische functionaliteiten van deze App is de reserveringstool. Zo reserveer je in een handomdraai een tafel voor een lunch of diner bij Amis. Voor morgen of zelfs voor vandaag! Je hoeft hiervoor alleen je naam, het aantal personen en de gewenste dag en tijd in te vullen. Is de reservering akkoord? Dan wordt dit direct bevestigd.

Ook het complete menu van Amis is opgenomen in de App. Ideaal voor iedereen die op voorhand wil weten wat er op de kaart staat en alvast een keuze wil maken. De gerechten zijn niet alleen voorzien van een korte omschrijving en prijsinformatie, maar ook van een wijntip. Zo zie je in één oogopslag welke wijn de perfecte aanvulling is op het gerecht van je keuze. Daarnaast is het mogelijk om via de ‘Share’-knop je favoriete gerecht direct te delen met je vrienden op Facebook.

Naast het complete menu, bevat deze App een fotogallery en sfeerimpressie en een zeer nauwkeurige locatieaanduiding via Google-Maps. Staat er een speciale activiteit op de planning of is er ander nieuws? Dankzij deze App hoef je niets te missen.

City Restaurant Bar Amis is een trendy, maar sfeervolle ontmoetingsplek in het centrum van Enschede, op de hoek van het Van Loenshof en het Hendrik Jan van Heekplein. Een heerlijke locatie om met ‘amis’ – vrienden, familie of zakenrelaties – een kop koffie te drinken, te lunchen, borrelen of dineren. In de sfeervolle ambiance binnen of juist op het fantastische terras met windschermen, waar je op elk moment van de dag kunt genieten.

Novidades da versão 1.1

Push notification functie toegevoegd.

Captura de telas

Captura de tela do iPhone 1
Captura de tela do iPhone 2
Captura de tela do iPhone 3
Captura de tela do iPhone 4
Captura de tela do iPad 1
Captura de tela do iPad 2
Captura de tela do iPad 3
Captura de tela do iPad 4
Captura de tela do iPad 5
Amis
Ver no iTunes
Este app foi desenvolvido para iPhone e iPad
  • Grátis
  • Categoria: Gastronomia e bebidas
  • Atualizado:
  • Versão: 1.1
  • Tamanho: 7.0 MB
  • Idiomas: Alemão, Holandês, Inglês
  • Vendedor:

Compatibilidade: Requer o iOS 4.3 ou posterior. Compatível com iPhone, iPad e iPod touch.

Avaliações de clientes

0 0 0 Não recebemos avaliações suficientes para exibir uma média para a versão atual deste item.