iTunes

Abrindo a iTunes Store.Se o iTunes não abrir, clique no ícone de aplicativo do iTunes no dock ou área de trabalho do Windows.Indicador de progresso
Abrindo a iBooks Store.Se o iBooks não abrir, clique no app iBooks em seu dock.Indicador de progresso
iTunes

O iTunes é a maneira mais fácil de organizar e aumentar sua coleção de mídia digital.

Não foi possível encontrar o iTunes no seu computador. Para baixar o app gratuito Fietsplanner Zuid de Provincie Brabant, obtenha o iTunes agora.

Já tem o iTunes? Clique em Já tenho o iTunes para abri-lo agora.

Eu tenho o iTunes Download grátis
iTunes para Mac + PC

Fietsplanner Zuid

De Provincie Brabant

Abra o iTunes para comprar e baixar apps.

Descrição

Waarom deze app?
Fietsen is snel op korte afstanden, beschikbaar, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk en duurzaam. Meer fietsen zorgt voor een betere leefomgeving en een snellere doorstroming op de weg, waardoor de steden beter bereikbaar worden. De provincie Brabant stimuleert het fietsen met een grote verscheidenheid aan projecten. Het doel is dat in 2020 30% van het totaal aantal verplaatsingen per fiets plaatsvindt.

Hoe werkt de app?
In het scherm ‘Bestemming’ kunt u uw startpunt en eindbestemming instellen. Het startpunt is standaard uw huidige locatie als u gesproken begeleiding wilt hebben. De eindbestemming kunt u aangeven door (een deel van) de straatnaam en plaats in te voeren (zo geeft ‘kbrab bosch’ als resultaat: ‘Brabantlaan, ’s-Hertogenbosch’). Met het knopje ‘Route’ wordt de route gezocht en als u daarna op de tab ‘Fietsen’ drukt start de routebegeleiding. U kunt ook locaties opslaan. Ga daarvoor naar de tab ‘Favorieten’, daar kunt u locaties toevoegen of wijzigen. Veel fietsplezier!

Help mee de kaart te verbeteren
Krijgt u een vreemde route of staat uw bestemming niet op de kaart? Help ons de kaart te verbeteren. We maken gebruik van een community-based kaart, u kunt opmerkingen zelf wijzigen via openstreetmap.nl, of stuur een e-mail naar algemeen@openstreetmap.nl

Goede fietspaden en goede route-informatie maken het fietsen aantrekkelijker, vooral in een onbekend gebied. Daarom ontwikkelden de provincies Brabant, Limburg en Zeeland eerder al de online fietsrouteplanner Zuid. Deze app maakt de routeplanner op de fiets beschikbaar. U hoeft niet meer te zoeken naar de juiste straat, maar u wordt begeleid naar uw eindbestemming!

Novidades da versão 1.1

- De zoekfunctie voor het straatnamenregister is aanmerkelijk verbeterd. Voortaan is het veel eenvoudiger om een bestemming op te zoeken.
- Er is (gesproken) begeleiding toegevoegd.
- Voortaan krijgt de gebruiker de routeadviezen op tijd en helder uitgesproken aangereikt.
- De kaart met de route wordt duidelijker weergegeven.
- De plaatsing van de adviespunten is verbeterd.
- De adviespunten worden voortaan op de juiste momenten getoond.
- De gefietste route wordt gemonitord. Als er teveel van de geplande route wordt afgeweken, wordt dit gesignaleerd en een nieuwe route wordt voorgesteld.

Captura de tela do iPhone

Captura de tela do iPhone 1
Captura de tela do iPhone 2
Captura de tela do iPhone 3
Captura de tela do iPhone 4
Captura de tela do iPhone 5
Fietsplanner Zuid
Ver no iTunes
  • Grátis
  • Categoria: Navegação
  • Atualizado:
  • Versão: 1.1
  • Tamanho: 8.7 MB
  • Idioma: Inglês
  • Vendedor:

Compatibilidade: Requer o iOS 3.1 ou posterior. Compatível com iPhone, iPad e iPod touch.

Avaliações de clientes

Não recebemos avaliações suficientes para exibir uma média para a versão atual deste item.