Capturas de tela do iPhone

Descrição

Vind jouw nieuwe droomhuis
Dé app om je toekomstige koop-, huur- of nieuwbouwhuis te zoeken. Bekijk onderweg of thuis vanaf de bank het hele woningaanbod op funda. Kijk even rond bij huizen in de buurt – of die van je buren ;) –, doe leuke ideeën op voor je eigen woning of word op slag verliefd op je toekomstige stekje.

Een snelle eerste indruk
Of je nu zoekt in de lijst met woningen of op de kaart, je krijgt direct een eerste indruk van het huis. Dankzij de grote foto’s zie je meteen of het iets voor je is. Op de kaart kun je een woning even snel ‘previewen’ door op de marker te tikken. Lijkt het je wat? Dan kun je daarna natuurlijk ook gewoon álle foto’s, 360° foto’s, video’s en plattegronden van het huis bekijken.
Extra handigheidje: je kunt nu ook zien welke huizen je al hebt bekeken op de kaart. Dat maakt het een stuk makkelijker om te zien welke woningen er nieuw bij zijn gekomen!

Je zoekopdracht instellen
Je kunt al je persoonlijke voorkeuren instellen in je zoekopdracht, zodat je in de lijst of op de kaart alleen huizen ziet die écht bij jouw woonwensen passen.

We zijn continu bezig om de app nog beter te maken, door het toevoegen van nieuwe functies of door het verbeteren van bestaande. En daar werken we elke dag met veel plezier aan! Als je vragen, feedback of suggesties hebt om de app nog fijner te maken, horen we dat heel graag.

Veel plezier met de zoektocht naar je nieuwe droomhuis!
Het app development team van funda

Novidades

Versão 4.26.0

We hebben in deze versie de mogelijkheid toegevoegd om te zien of er kinderopvang beschikbaar is in de buurt van een huis! Bekijk de kaart bij een huis en gebruik de lijst onderaan het scherm om te bepalen welke soorten kinderopvang je wil zien.

Heb je opmerkingen, tips of vragen? Laat het ons weten via mobiel@funda.nl.

Avaliações e opiniões

4.5 de 5
29 avaliações
29 avaliações

Notas dos editores

Informações

Vendedor
Funda
Tamanho
112.3 MB
Categoria
Estilo de vida
Compatibilidade
Requer o iOS 9.0 ou posterior. Compatível com iPhone, iPad e iPod touch.
Idiomas
Holandês
Classificação indicativa
Classificação +4
Copyright
© 2018 Funda Real Estate B.V.
Preço
Grátis

Compatível com

  • Compartilhamento familiar

    Até seis membros da família poderão usar este app com o Compartilhamento familiar ativado.

Mais deste desenvolvedor

Você também pode curtir