Capturas de tela

Descrição

Met de Gent App van CityInformation blijf je op de hoogte van alles wat er speelt in jouw stad! Lees het laatste nieuws, bekijk de lokale evenementen, beluister de radio, check het lokale weer en lees alles over jouw favoriete sportclub. De Gent App biedt je tevens een up-to-date agenda en je vindt er ook de actuele vacatures. Avondje uit? Bekijk het bioscoop- en theateroverzicht en reserveer binnen drie clicks jouw ticket! Reserveer daarna ook direct een tafeltje in een van jouw favoriete restaurants.

Vind tevens in een handomdraai de snelste ov-route van en naar je bestemming. Shoppen? Met het overzicht van de lokale winkels ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en vind je ook de beste deals direct in de App.Dus, wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt in jouw stad? Download dan nu de Gent App!Benieuwd naar andere steden? Check ook de andere CityApps van CityInformation.

Novidades

Versão 5.10

Enkele bugfixes om je CityInformation App nog beter te maken!

Informações

Vendedor
DigitalTown, Inc
Tamanho
19.6 MB
Categoria
Notícias
Compatibilidade
Requer o iOS 7.0 ou posterior. Compatível com iPhone, iPad e iPod touch.
Idiomas
Português, Alemão, Chinês simplificado, Chinês tradicional, Dinamarquês, Espanhol, Francês, Holandês, Inglês, Italiano, Polonês, Romena, Russo, Sueco
Classificação indicativa
Você deve ter no mínimo 17 anos para baixar este aplicativo.
Acesso irrestrito à Web
Copyright
© CityInformation 2017
Preço
Grátis

Compatível com

  • Compartilhamento familiar

    Até seis membros da família poderão usar este app com o Compartilhamento familiar ativado.

Mais deste desenvolvedor