iTunes

Abrindo a iTunes Store.Se o iTunes não abrir, clique no ícone de aplicativo do iTunes no dock ou área de trabalho do Windows.Indicador de progresso
Abrindo a iBooks Store.Se o iBooks não abrir, clique no app iBooks em seu dock.Indicador de progresso
iTunes

O iTunes é a maneira mais fácil de organizar e aumentar sua coleção de mídia digital.

Não foi possível encontrar o iTunes no seu computador. Para baixar o app gratuito JouwAanbieding.nl – Dagaanbiedingen, kortingen,... de Promodeals, obtenha o iTunes agora.

Já tem o iTunes? Clique em Já tenho o iTunes para abri-lo agora.

Eu tenho o iTunes Download grátis
iTunes para Mac + PC

JouwAanbieding.nl – Dagaanbiedingen, kortingen,...

De Promodeals

Abra o iTunes para comprar e baixar apps.

Descrição

Via de iPad applicatie van JouwAanbieding.nl blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen en kortingsacties uit Nederland en België. Momenteel is JouwAanbieding.nl één van de meest bezochte online platformen in de Benelux op het gebied van aanbiedingen, voordeel en kortingen. Dagelijks brengen duizenden koopjesjagers een bezoek aan JouwAanbieding.nl om de nieuwste dag- en weekaanbiedingen te bekijken. Met deze iPad applicatie loop je geen enkele aanbieding of korting meer mis!

Aanbiedingen:
De belangrijkste sectie in de applicatie is natuurlijk het overzicht met dagelijkse aanbiedin- gen. Hier vind je een up-to-date overzicht van alle beschikbare online aanbiedingen voor Nederland en België. In dit overzicht vind je dag- en weekaanbiedingen van partijen als: iBood, 1DayFly, OneDayOnly, Bol.com, Goeiemode, Groupon en vergelijkbare aanbieders. Dit overzicht wordt gegarandeerd iedere 12 uur aangevuld met de nieuwste aanbiedingen.

Kortingen:
Via dit gedeelte blijf je op de hoogte van alle kortingsacties van alle bekende webwinkels uit Nederland en België. Naast kortingsacties vind je ook kortingscodes, gratis weg-geef- acties en zelfs ouderwetse printcoupons in dit overzicht. Net zoals de aanbiedingen volgt JouwAanbieding.nl alle online acties op de voet en verzamelt voor jou alles in een handig overzicht.

Shoppingclubs:
Als eerste in de Benelux brengt JouwAanbieding.nl een uniek overzicht van alle shop- pingclubs en de actuele verkopen. Een shoppingclub is een afgesloten community die ex- clusief voor haar leden aantrekkelijke verkopen organiseert. JouwAanbieding.nl opent de gesloten deuren van deze communities en geeft je een handig overzicht van alle huidige en toekomstige verkopen.

Webwinkels:
De sectie ́Webwinkels ́ biedt een handig overzicht van alle bekende webwinkels uit Nederland en België. Via dit webwinkel-overzicht navigeer je zeer eenvoudig tussen de honderden beschikbare webwinkels. Per webwinkel kun je alle beschikbare kortingsacties bekijken en tevens zien welke merken per webwinkel worden aangeboden.

Merken:
De sectie ́Merken ́ brengt je een overzicht van alle bekende merken ter wereld. Zo kun je meer te weten komen over de historie van een merk, maar ook zien bij welke webwinkels het merk verkrijgbaar is. Momenteel omvat de database meer dan 1.000 merknamen en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe merken.

Novidades da versão 1.1

iOS 7 compatibel

Captura de tela do iPad

Captura de tela do iPad 1
Captura de tela do iPad 2
Captura de tela do iPad 3
Captura de tela do iPad 4
Captura de tela do iPad 5
JouwAanbieding.nl – Dagaanbiedingen, kortingen,...
Ver no iTunes
  • Grátis
  • Categoria: Estilo de vida
  • Atualizado: 21/10/2013
  • Versão: 1.1
  • Tamanho: 6.2 MB
  • Idioma: Inglês
  • Vendedor: Promodeals

Compatibilidade: Requer o iOS 5.0 ou posterior. Compatível com iPad.

Avaliações de clientes

Não recebemos avaliações suficientes para exibir uma média para a versão atual deste item.

Mais apps para iPad de Promodeals