iTunes

Abrindo a iTunes Store.Se o iTunes não abrir, clique no ícone de aplicativo do iTunes no dock ou área de trabalho do Windows.Indicador de progresso
Abrindo a iBooks Store.Se o iBooks não abrir, clique no app iBooks em seu dock.Indicador de progresso
iTunes

O iTunes é a maneira mais fácil de organizar e aumentar sua coleção de mídia digital.

Não foi possível encontrar o iTunes no seu computador. Para comprar e baixar S-Code (Sikerkód) de Istvan Szabo, obtenha o iTunes agora.

Já tem o iTunes? Clique em Já tenho o iTunes para abri-lo agora.

Eu tenho o iTunes Download grátis

S-Code (Sikerkód)

De Istvan Szabo

Este app só está disponível na App Store para dispositivos iOS.

Descrição

Fejleszd, építsd saját sikerességedet, válj még sikeresebbé a Sikerkód alkalmazás napi használatával és Szalay Ádám támogatásával!

Az alkalmazás célja, hogy a sikeres emberekre jellemző tulajdonságok, viselkedés formák szokásként épüljenek be az életedbe, valamint folyamatosan hasznos információkkal támogassa a fejlődésed, motiváljon.

A sikeres embereket rendszeresség jellemzi. Te is eredményesebbé és hatékonyabbá válhatsz, ha az általunk javasolt néhány rutint beépíted az életedbe, vagyis rutinná teszed őket. Megfigyelések szerint egy-egy tevékenység akkor válik szokássá, ha minimum 21 napon keresztül kihagyás nélkül minden egyes napon elvégzed azt. Ezt a 15-ös listát úgy állítottuk össze, hogy tartalmazza a legsikeresebbektől ellesett állandó rutinokat, mégse terheljen túl téged. Igen, a sikernek ára van és ezt neked is meg kell fizetned: el kell kötelezned magad a fejlődés mellett és nap mint nap erőfeszítést kell tenned. Tartsd mindig szem előtt, hogy ezt önmagadért teszed. Hogy javíthasd az anyagi helyzeted, a külső megjelenésed, a kapcsolataidat vagy éppen karrieredet.

A lista első öt-hat tétele a nap első 1-1,5 órájában elvégezhető. Ha valóban korán kelsz, akkor ez nem zavarja meg hétköznapjaid eddig megszokott menetét.

A siker elsősorban hozzáállás kérdése: ha minden nap legalább 10 pipát ki tudsz osztani magadnak a 15-ből, azzal máris sikerre hangoltad magad.

Az alkalmazás napi szinten további hasznos irásokat is elérhetővé tesz, ezzel támogatja a személyes fejlődésédet a sikerhez vezető úton.

Minden rendszeres tevékenységhez például napi futás sem működik a legtöbb embernél egyedül. Mint egy edző az alkalmazás figyeli a tevékenységedet és ezzel kapcsolatban üzeneteket küld számodra. Figyeli a tevékenységed és figyelmeztet minden olyan esetben ha lankadást, elmaradást tapasztal, de dicsér is ha annak okát adtad!

Az alkalmazás megfelelő működéshez internetkapcsolatra van szükség, megvásárlásával egy hónapig használható teljes mértékben azt követően havi előfizetés mellett. Érdemes előfizetni, a folyamatos fejlesztés eredményeképpen újabb és újabb eszközöket adunk a kezedbe.

Jó munkát kívánunk és sok sikert!

Novidades da versão 3.01

Hibajavítás

Captura de telas

Captura de tela do iPhone 1
Captura de tela do iPhone 2
Captura de tela do iPhone 3
Captura de tela do iPhone 4
Captura de tela do iPhone 5
Captura de tela do iPad 1
Captura de tela do iPad 2
Captura de tela do iPad 3
Captura de tela do iPad 4
S-Code (Sikerkód)
Ver no iTunes
Este app foi desenvolvido para iPhone e iPad
  • USD 0.99
  • Categoria: Estilo de vida
  • Atualizado:
  • Versão: 3.01
  • Tamanho: 53.7 MB
  • Idioma: Inglês
  • Vendedor:

Compatibilidade: Requer o iOS 6.0 ou posterior. Compatível com iPhone, iPad e iPod touch.

Avaliações de clientes

Este app não recebeu avaliações suficientes para exibir uma média.