Capturas de tela

Descrição

Fejleszd, építsd saját sikerességedet, válj még sikeresebbé a Sikerkód alkalmazás napi használatával és Szalay Ádám támogatásával!

Az alkalmazás célja, hogy a sikeres emberekre jellemző tulajdonságok, viselkedés formák szokásként épüljenek be az életedbe, valamint folyamatosan hasznos információkkal támogassa a fejlődésed, motiváljon.

A sikeres embereket rendszeresség jellemzi. Te is eredményesebbé és hatékonyabbá válhatsz, ha az általunk javasolt néhány rutint beépíted az életedbe, vagyis rutinná teszed őket. Megfigyelések szerint egy-egy tevékenység akkor válik szokássá, ha minimum 21 napon keresztül kihagyás nélkül minden egyes napon elvégzed azt. Ezt a 15-ös listát úgy állítottuk össze, hogy tartalmazza a legsikeresebbektől ellesett állandó rutinokat, mégse terheljen túl téged. Igen, a sikernek ára van és ezt neked is meg kell fizetned: el kell kötelezned magad a fejlődés mellett és nap mint nap erőfeszítést kell tenned. Tartsd mindig szem előtt, hogy ezt önmagadért teszed. Hogy javíthasd az anyagi helyzeted, a külső megjelenésed, a kapcsolataidat vagy éppen karrieredet.

A lista első öt-hat tétele a nap első 1-1,5 órájában elvégezhető. Ha valóban korán kelsz, akkor ez nem zavarja meg hétköznapjaid eddig megszokott menetét.

A siker elsősorban hozzáállás kérdése: ha minden nap legalább 10 pipát ki tudsz osztani magadnak a 15-ből, azzal máris sikerre hangoltad magad.

Az alkalmazás napi szinten további hasznos irásokat is elérhetővé tesz, ezzel támogatja a személyes fejlődésédet a sikerhez vezető úton.

Minden rendszeres tevékenységhez például napi futás sem működik a legtöbb embernél egyedül. Mint egy edző az alkalmazás figyeli a tevékenységedet és ezzel kapcsolatban üzeneteket küld számodra. Figyeli a tevékenységed és figyelmeztet minden olyan esetben ha lankadást, elmaradást tapasztal, de dicsér is ha annak okát adtad!

Az alkalmazás megfelelő működéshez internetkapcsolatra van szükség, megvásárlásával egy hónapig használható teljes mértékben azt követően havi előfizetés mellett. Érdemes előfizetni, a folyamatos fejlesztés eredményeképpen újabb és újabb eszközöket adunk a kezedbe.

Jó munkát kívánunk és sok sikert!

Novidades

Versão 3.01

Hibajavítás

Informações

Vendedor
Istvan Szabo
Tamanho
53.7 MB
Categoria
Estilo de vida
Compatibilidade
Requer o iOS 6.0 ou posterior. Compatível com iPhone, iPad e iPod touch.
Idiomas
Inglês
Classificação indicativa
Classificação +4
Copyright
© 2016 Szalay Ádám & Szabó István
Preço
R$ 6,90

Compatível com

  • Compartilhamento familiar

    Até seis membros da família poderão usar este app com o Compartilhamento familiar ativado.

Mais deste desenvolvedor