iTunes

Abrindo a iTunes Store.Se o iTunes não abrir, clique no ícone de aplicativo do iTunes no dock ou área de trabalho do Windows.Indicador de progresso
Abrindo a iBooks Store.Se o iBooks não abrir, clique no app iBooks em seu dock.Indicador de progresso
iTunes

O iTunes é a maneira mais fácil de organizar e aumentar sua coleção de mídia digital.

Não foi possível encontrar o iTunes no seu computador. Para comprar e baixar Viinisanakirja de Make Helsinki Oy, obtenha o iTunes agora.

Já tem o iTunes? Clique em Já tenho o iTunes para abri-lo agora.

Eu tenho o iTunes Download grátis
iTunes para Mac + PC

Viinisanakirja

De Make Helsinki Oy

Abra o iTunes para comprar e baixar apps.

Descrição

Viinisanakirja on yli 1 400 hakusanan viinisanasto, jonka sisälllön on tuottanut viinikouluttaja ja –harrastaja Helena Rantasuo. Voit etsiä tiettyä sanaa nopeasti haulla, tai selata koko sanastoa akkosjärjestyksessä.

Sanaston termit koostuvat sekä suomenkielisistä että ranskan-, englannin-, saksan-, italian-, espanjan-, portugalin- ja unkarinkielisistä viiniin liittyvistä termeistä, joita saattaa tulla vastaan viiniharrastuksen parissa. Koska kaikkia viinialan termejä ei voi suoraan kääntää suomeksi, on osalle keksitty lähes uusi, asiaa kuvaava sana.

Sanasto ei ole suinkaan kaikenkattava, ja sitä täydennetään tarpeen mukaan. Myös itse Viinisanakirja-ohjelmaa on tarkoitus kehittää käyttäjien tarpeiden mukaan, joten laittakaa palautetta sekä ohjelmasta, että sanastosta osoitteeseen: info@monkeyexperience.fi.

Helena Rantasuo on toiminut yli 30 vuotta opettajana eri majoitus- ja ravitsemisalan oppilaitoksissa, joista viimeiset 10 vuotta Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoiminta ja palvelut –yksikön WSET –kurssien (Wine and Spirit Education Trust, Lontoo) auktorisoituna kouluttajana. Hän on suorittanut useita WSET:n eritasoisia viinikursseja Lontoossa sekä viinidiplomin Bordeaux’n Ecole du Vin’issä. Hän pitää viinikursseja Jyväskylän kansalaisopistossa ja on kysytty luennoitsija erilaisiin viiniaiheisiin tilaisuuksiin. Hän on jäsen v. 1998 perustamassaan Viiniseura Jyväskylän Munskänkarna ry:ssä ja toimii Paistinkääntäjien Jyväskylän voutikunnassa Ordre Mondial Des Gourmets Dégustateurs’n Vice-Echansonina. Helena on myös kääntänyt useita viini- ja ruoka-aiheisia kirjoja englannista suomeksi.

Sanaston tuottamista on tukenut Suomen Tietokirjailijat ry:n myöntämä apuraha, sekä useat muut ystävälliset tahot, jotka ovat oikolukeneet materiaalin.

Viinisanakirjan on tuottanut Monkey Experience Oy ja kustantanut Heinäpään Viestintä Oy.

--

Viinisanakirja, Wine Dictionary in english, is a dictionary with over 1400 wine related words, which you can search and browse. Currently only in Finnish.

Novidades da versão 1.2

-Ulkoasu päivitetty
-Virhekorjauksia

Captura de tela do iPhone

Captura de tela do iPhone 1
Captura de tela do iPhone 2
Captura de tela do iPhone 3
Viinisanakirja
Ver no iTunes
  • USD 0.99
  • Categoria: Entretenimento
  • Atualizado:
  • Versão: 1.2
  • Tamanho: 2.0 MB
  • Idiomas: Chinês simplificado, Finlandês, Inglês
  • Vendedor:
Classificação 12+ de acordo com o seguinte:
  • Referências infrequentes/moderadas a álcool, tabaco ou drogas
12

Compatibilidade: Requer o iOS 8.0 ou posterior. Compatível com iPhone, iPad e iPod touch.

Avaliações de clientes

Não recebemos avaliações suficientes para exibir uma média para a versão atual deste item.