iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Dakconditie by Topcomfort Dakspecialisten B.V., get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Dakconditie

By Topcomfort Dakspecialisten B.V.

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Omschrijving
Calamiteiten zoals daklekkages komen vaak onverwachts en er moet dan snel geschakeld worden. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke app kunt u razendsnel uw melding door geven aan het onderhoudsbedrijf die verantwoordelijk is voor het afhandelen van calamiteiten binnen het desbetreffende postcodegebied of verantwoordelijk is voor het dakonderhoud op desbetreffend gebouw. Uw gebouwen worden opgenomen in een centrale database, waardoor u bij een calamiteiten melding alleen die informatie behoeft door te geven die nog ontbreekt.

Aanmelden
Om gebruik te kunnen maken van deze app dient u zich na installatie van de app eenmalig in te schrijven als gebruiker, waarbij u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord invult. Ook het inschrijven gaat heel eenvoudig met behulp van deze app.

Communicatie ( terugkoppeling )
Van al uw meldingen krijgt u een bevestiging per email op het emailadres wat u bij de inschrijving heeft opgegeven. Tevens ontvangt u per email een bevestiging van de gemaakte afspraak en wanneer de melding gereed is krijgt u wederom een bevestiging per email. Mocht u voor uw terugkoppeling een ander emailadres willen hanteren dan uw eigen emailadres dan kunt u na inschrijven per email een verzoek indienen bij : info@topcomfort.nl

Statusoverzicht
De app biedt u ook een online overzicht van al uw meldingen en per melding kunt u op ieder gewenst moment de status bekijken van de melding.

Facturering meldingen
Afgehandelde meldingen worden volgens vaste regietarieven uitgevoerd. Deze tarieven ontvangt u bij de bevestiging van de inschrijving. Bij inschrijving ontvangt u per email een link ter verificatie van uw inschrijving. Wanneer u met deze link de verificatie bevestigd, gaat u ook akkoord met de vastgestelde regietarieven. De factuur wordt op naam gesteld van de eigenaar van het gebouw, die u invult bij de melding en de factuur wordt naar het adres verstuurd wat u ingevuld heeft bij de inschrijving.

Contact
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Topcomfort Dakspecialisten : telefoonnummer : 0418-640235 of mailen naar info@topcomfort.nl

What's New in Version 1.5.1

Klanten kunnen nu ook foto's kiezen uit hun bibliotheek en genomen foto's worden opgeslagen in de bibliotheek.
Bugfixing:null pointers foutmeldingen verholpen (afgevangen)

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
Dakconditie
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Business
  • Updated:
  • Version: 1.5.1
  • Size: 10.9 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

More Apps by Topcomfort Dakspecialisten B.V.