iTunes

Ouverture de l’iTunes Store en cours…Si iTunes ne s’ouvre pas, cliquez sur l’icône iTunes dans votre Dock Mac ou sur votre bureau Windows.Progress Indicator
Ouverture de l’iBooks Store en cours.Si iBooks ne s’ouvre pas, cliquez sur l’app iBooks dans votre Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

Impossible de trouver iTunes sur votre ordinateur. Pour télécharger l’app gratuite « Aamuposti (Riihimäki) » par ePaper Finland Oy, téléchargez iTunes.

Vous avez déjà iTunes? Cliquez sur « J’ai iTunes » pour l’ouvrir maintenant.

I Have iTunes Téléchargement gratuit
iTunes pour Mac et PC

Aamuposti (Riihimäki)

par ePaper Finland Oy

Ouvrez iTunes pour acheter et télécharger des apps.

Description

Aamuposti on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen alueen tilattu sanomalehti. Lehti on alueensa ylivoimaisesti tärkein tiedonvälittäjä, jonka päätehtävänä on olla läsnä paikallisten ihmisten arjessa: kertoa paikalliset uutiset ensimmäisenä sekä synnyttää keskustelua ja vuorovaikutusta ihmisten välillä. Aamuposti on Suomen Lehtiyhtymä Oy:n kustantama lehti.

Lataa Aamuposti-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Aamupostista.

Aamupostin iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä - seitsemän kertaa viikossa.

Aamuposti-sovellus on sinulle ilmainen.

- Lue ilmaiseksi rajoitetun ajan: Kaikki Aamuposti-sovelluksen lataajat saavat lukea tätä 7 päivää viikossa ilmestyvää iPad-lehteä ilmaiseksi rajoitetun kampanja-ajan.
- Paikallisest uutiset sähköisenä kesämökille mukaan: Aamupostin iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin paperinen Aamuposti. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi.Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Hyödy mainoksista: Aamupostin näköislehtiversio sisältää samat mainokset kuin lehden printtiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä ja yritysten tuotteista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan Aamupostin sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Tilaa Aamuposti: Aamupostin iPad-lehden voit tilata suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Voit ostaa yhden lehden tai tilausjakson. Lisätietoja tilaajapalvelustamme http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu


Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen App Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.aamuposti.fi

Ota meihin yhteyttä:
- Tilaajapalvelu
http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu
- Aamupostin klubi
http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu/kestotilaajat
- Päätoimittaja ja toimitus:
 http://www.aamuposti.fi/aamuposti/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.aamuposti.fi/aamuposti/yhteystiedot/mediamyynti

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,59 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 12,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

Nouveautés de la version 1.7.3

* Korjaa tilauksen palauttamisessa mahdollisesti esiintyneen ongelman

Captures d’écran

Capture d’écran iPhone 1
Capture d’écran iPad 1
Aamuposti (Riihimäki)
Afficher sur iTunes
Cette app a été conçue pour iPhone et iPad.
  • Gratuit
  • Catégorie : Actualités
  • Mise à jour :
  • Version : 1.7.3
  • Taille : 4.5 Mo
  • Langues : Anglais, Finnois, Suédois
  • Vendeur :

Compatibilité : Nécessite iOS 5.1.1 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch. Cette app est optimisée pour l’iPhone 5.

Note

Nous n’avons pas reçu suffisamment de notes pour afficher la moyenne de cette version de cet article.