Captures d’écran d’iPhone

Description

Aplicația te ajută să asculți simplu și gratuit, de oriunde din lume, Europa FM.
Urmărește știrile importante, ia parte la concursurile de la Europa FM și de pe www.europafm.ro, verifică programul zilei și află simplu c*m se numesc piesele preferate pe care le auzi pe frecvențele Europa FM. Dacă ți-a plăcut o piesă auzită la radio, poți afla simplu numele ei din aplicație. Tot din aplicație poți verifica și care sunt ultimele piese difuzate la radio.
Înregistrările audio ale emisiunilor preferate de la Europa FM sunt ușor de accesat în secțiunea podcasturi, iar varianta lor video o găsești în secțiunea dedicată.
Este ușor să transmiți informații și fotografii de la evenimentele al căror martor ești, direct din meniul aplicației Europa FM.
Pentru a te asigura că afli primul știrile care contează, nu uita să activezi opțiunea Push Notification. Folosim rar această opțiune pentru a te anunța doar atunci când se întâmplă ceva foarte important. Dacă îți dorești să primești notificări mai frecvent cu știrile Europa FM, poți opta și pentru a activa push notification în browser, direct de pe www.europafm.ro, dând click pe clopoțelul roșu care apare în partea dreaptă a paginilor siteului.

Nouveautés

Version 4.4

Optimizări de performanță pentru o experiență mai plăcută

Notes et avis

4.4 sur 5

7 notes

7 notes

Notes des éditeurs

Détails

Vendeur
Lagardere Active Radio international
Taille
9.6 Mo
Catégorie
Musique
Compatibilité
Nécessite iOS 9.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.
Langues
Français, Allemand, Anglais, Arabe, Chinois simplifié, Chinois traditionnel, Espagnol, Hébreu, Norvégien, Néerlandais, Polonais, Russe, Turc
Âge
Classé 4+
Copyright
© Europe Developpement International - R
Prix
Gratuit

Prend en charge

  • Partage familial

    Si vous avez activé le partage familial, vous pourrez partager cette app parmi six membres de votre famille.

Plus par ce développeur

Vous aimerez peut-être aussi