iPhone Screenshots

Description

Телефонскиот именик на Македонски Телеком овозможува пребарување:
- по име, презиме и адреса на приватни лица
- по име, дејност и адреса на правни лица
- по телефонски број

Освен тоа, нуди пребарување по меѓународни кодови на сите држави, како и приказ на сите повикувачки кодови во Македонија.
Именикот ги содржи само податоците на корисници на телефонски линии на Македонски Телеком АД - Скопје.

Information

Seller
Makedonski Telekom AD - Skopje
Size
366.6 KB
Category
Productivity
Compatibility

Requires iOS 4.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Makedonski Telekom AD - Skopje
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like