iPhone Screenshots

Description

NaturSpot er din mobile vejviser til Naturstyrelsens mere end 12.000 danske naturtilbud i kategorierne ”Overnatning”, ”Faciliteter”, ”Seværdigheder”, ”Ved vandet”, ”Vinterlege” og ”Arrangementer”. Vælg ønskede naturtilbud i de syv kategorier og filtrer med eventuelle kriterier, som ønskes opfyldt. Den simple, intuitive kortfunktion gør det nemt at overskue og udforske naturtilbuddene. Skift til listefunktion for automatisk sortering af naturtilbud nærmest dig, herunder med angivelse af afstand og kompasretning dertil.

NaturSpot kører offline på telefonen uden brug af telefondata. Telefonens GPS-position bruges til at markere din position på kortet, samt til at bestemme afstande og kompasretninger til naturtilbuddene.

KATEGORIER

Overnatning
- Lille lejrplads
- Stor lejrplads
- Frit teltningsområde

For søgninger i kategorien ”Overnatning” (inkl. underkategorier) er det muligt at tilvælge flg. kriterier: Kørestolsegnet, Egnet for gangbesværede, Drikkevand, Shelter, Bålplads, Adgang fra vand, Mulighed for bad, Hunde i snor tilladt, Heste tilladt, Egnet for barnevogne, Brænde.

Faciliteter
- Undervisning
- Madpakkehus
- Bålplads
- Bålhus
- P-plads
- Toilet
- Hundeskov
- Naturlegeplads
- Naturfitness
- Fugletårn
- Drikkevandspost
- Skov der kan bookes

For søgninger i kategorien ”Faciliteter” (inkl. underkategorier) er det muligt at tilvælge flg. kriterier: Kørestolsegnet, Egnet for gangbesværede, Egnet for barnevogne, Drikkevand, Brænde, Grillrist, Indhegnet, Bålplads, Afmærket.

Seværdigheder
- Naturudstilling
- Din guide til
- Se på dyr
- Sagnsten
- Plante og træ
- Ruin
- Forsvarsanlæg
- Fortidsminde
- Naturkanonsted
- Se på stjerner
- Nationalpark

For søgninger i kategorien ”Seværdigheder” (inkl. underkategorier) er det muligt at tilvælge flg. kriterier: Kørestolsegnet, Egnet for gangbesværede, Børnevenligt, Egnet for barnevogne, Hunde i snor tilladt, Heste tilladt, Storstensgrav.

Ved vandet
- Blå Flag strand
- Snorkelsted
- Badesø
- Frit fiskeri
- Betalingsfiskeri
- Kajakrute
- Isætningssted
- Overbæringssted
- Landgangssted
- Isætningsrampe
- Blå Flag havn

For søgninger i kategorien ”Ved vandet” (inkl. underkategorier) er det muligt at tilvælge flg. kriterier: Kørestolsegnet, Egnet for gangbesværede, Egnet for barnevogne, Mulighed for bad, Livredder.

Vinterlege
- Kælkebakke
- Langrendsløjpe

For søgninger i kategorien ”Vinterlege” (inkl. underkategorier) er det muligt at tilvælge flg. kriterier: Kørestolsegnet, Egnet for gangbesværede, Egnet for barnevogne, Mulighed for bad, Livredder.

Arrangementer
- Arrangement
- Skovens Dag

For søgninger i kategorien ”Arrangementer” (inkl. underkategorier) er det muligt at tilvælge flg. kriterier: Kørestolsegnet, Egnet for gangbesværede, Børnevenligt, Egnet for barnevogne.

DATAGRUNDLAG
Al data i NaturSpot, herunder kategorier, underkategorier, kriterier, beskrivelser, billeder, lokationer, m.m. stilles til rådighed af Naturstyrelsen. NORDIOS IVS frasiger sig ethvert ansvar for data fundet i NaturSpot, herunder ukorrekte, mangelfulde og forældede oplysninger. NORDIOS IVS garanterer ikke for nøjagtigheden af afstandsbestemmelser eller kompasretninger. Brugen af NaturSpot er på eget ansvar. For support og hjælp vedr. data henviser vi til Naturstyrelsen (www.naturstyrelsen.dk).

RIS, ROS OG FORSLAG TIL FORBEDRINGER
NaturSpot er udviklet af NORDIOS IVS. Har du ris, ros eller forslag til forbedringer af applikationen, hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os direkte på mail til sales@nordios.com.

What's New

Version 1.2.1

- Mindre fejlrettelser
- Opdaterede lokationer

Information

Seller
NORDIOS IVS
Size
172.5 MB
Category
Navigation
Compatibility
Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Danish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 NORDIOS IVS
Price
$3.99

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.