iPhone Screenshots

Description

„Правилна исхрана“ содржи:
- Семафор кој ви помага да одредите дали одредена храна или пијалак е препорачливо да ги користите поретко или почесто;

- Калкулатор за вашиот прехранбен профил, што ве информира колкав ви е индексот на телесна маса, колкаво количество на енергија и основни прехранбени состојки ви се потребни во текот на еден ден, и како да ги распределите хранливите состојки (протеини, масти, јаглехидрати и шеќери) меѓу трите главни оброка во денот;

- Кратки совети за правилната исхрана кои ќе ви помогнат за зачувување на вашето здравје.

Апликацијата е развиена од Организацијата на потрошувачите на Македонија (www.opm.org.mk) со поддршка од Фондот „Ане Франсен“.

Клучни зборови за пребарување: pravilna ishrana, OPM, ОПМ, Знаете ли што јадете.

What's New

Version 1.0

This update is signed with Apple’s latest signing certificate. No new features are included.

Information

Seller
Mihail Stevchev
Size
16.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Pravilna Ishrana
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer