Screenshots

Description

Sve što je nedostajalo u tom dinamičnom i emotivno nabijenom kladioničarskom svijetu na iPhone-u bili su stickeri koji bi upotpunili kladioničarske osjećaje. A kao vodeća kladionica u BiH, odlučili smo da baš mi budemo prvi koji će igračima pružiti to iskustvo i mogućnost da svoje kladioničarske osjećaje izraze efektnije putem iMessage stickera.
Bacili smo se na posao, pronašli dvadesetak najčešće korištenih fraza i emocija u kladioničarskom svijetu, zamislili kako se takav osjećaj manifestira te zamolili uglednog karikaturistu Nika Titanika da naše ideje prenese u karikature. Rezultat toga je ovih 18 iMessage stickera koji izražavaju sve ono zabavno, emotivno i divno u tom čudesnom svijetu kladionice i klađenja.
Od onog prijatelja koji ima “dojavu”, onog koji misli da je sve “štela”, onog koji uvijek ima “poklon kvotu” i svima predlaže da na nju “tovare”, preko onog prijatelja koji uvijek “padne na jednom”, ili uvijek čeka jedan par pa “nateže”, pa do onog “majstora” koji svako malo digne “lovu do krova”.
Tu je cijela paleta kladioničarskih izraza i osjećaja koji će upotpuniti svaki par, prognozu, listić ili dobitak kojeg podijelite sa svojim krugom prijatelja i poznanika putem iMessage-a.
Premier sportska kladionica! Kladimo se da smo najbolji. Od sada i na iMessage-u.

Information

Seller
PREMIER WORLD SPORT d.o.o. Citluk
Size
2.5 MB
Category
Stickers
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© PREMIER WORLD SPORT d.o.o. Citluk
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer