iTunes

Opening the iTunes Store…If iTunes doesn’t open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Abstract Fields Kunstfort bij Vijfhuizen by Nathalie Bruys, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Abstract Fields Kunstfort bij Vijfhuizen

By Nathalie Bruys

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

De serie 'Abstract Fields' bestaat uit vijf composities die ieder ongeveer 10 minuten duren. Elke compositie heeft een eigen titel en is fietsend of wandelend te beluisteren vanaf een ander punt in de route.   De composities zijn opgebouwd uit verschillende basislagen met geluiden die zich herhalen. Rond deze basislagen zijn andere geluiden gecomponeerd. Zo spreekt een verscheidenheid aan gebeurtenissen uit heden en verleden. Op de landschappen wordt gereflecteert en je kunt ze op een bijzondere manier beluisteren en beleven. De geluiden zijn op een Apple iPod-oortelefoon gecomponeerd en de voorkeur verdient om ze daarmee te beluisteren. Een koptelefoon die de oren meer afsluit van de omgevingsgeluiden is ook zeer geschikt.  

Abstract Fields   Kunstfort bij Vijfhuizen
View in iTunes

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.