Screenshots

Beschreibung

Radio Islame është e hapur për komunikim dhe bashkëpunim me të gjithë ata që organizojnë dhe shfaqin manifestime dhe programe fetare dhe që janë të prirur të shkruajnë tema, analiza, opinione dhe përshtypje nga çështje që kanë të bëjnë me vlerat fetare, por edhe ato kombëtare të popullit shqiptar. Radio Islame synon të përfshijë brenda programit të vetë aspekte të ndryshme të jetës fetare islame, ligjërata, ilahi dhe kaside, tribuna, manifestime dhe ndodhi tjera të rëndësishme për kulturën dhe jetën islame.

Neuheiten

Version 6.3.0

Improvements

Bewertungen und Rezensionen

5.0 von 5
2 Bewertungen
2 Bewertungen
Hysi70 ,

Radio Islame

Elhamdulilah

Informationen

Anbieter
3ds
Größe
48 MB
Kategorie
Musik
Kompatibilität

Erfordert iOS 8.2 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Deutsch, Armenisch, Englisch, Französisch, Griechisch, Portugiesisch, Spanisch

Alter
Freigabe 12+ für Folgendes:
Selten/schwach ausgeprägt: realistisch dargestellte Gewalt
Copyright
© 2017 @ looksomething.com
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch