iTunes

正在打开 iTunes Store。如果 iTunes 不自动打开,在 Dock 或 Windows 桌面上点击 iTunes 图标。进度指示器
正在打开 iBooks Store。如果 iBooks 未打开,请在 Dock 中打开 iBooks App。进度指示器
iTunes

如要轻松整理及新增数码媒体收藏,iTunes 是全世界最简单的工具。

我们在您的电脑上找不到 iTunes。 如要下载 ePaper Finland Oy 的免费 App Aamuposti (Riihimäki),请立即获取 iTunes。

已经有 iTunes 了? 现在点击「我有 iTunes」以打开 iTunes。

我有 iTunes 免费下载
iTunes for Mac + PC

Aamuposti (Riihimäki)

开发商:ePaper Finland Oy

打开 iTunes 以购买和下载 App。

内容提要

Aamuposti on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen alueen tilattu sanomalehti. Lehti on alueensa ylivoimaisesti tärkein tiedonvälittäjä, jonka päätehtävänä on olla läsnä paikallisten ihmisten arjessa: kertoa paikalliset uutiset ensimmäisenä sekä synnyttää keskustelua ja vuorovaikutusta ihmisten välillä. Aamuposti on Suomen Lehtiyhtymä Oy:n kustantama lehti.

Lataa Aamuposti-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Aamupostista.

Aamupostin iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä - seitsemän kertaa viikossa.

Aamuposti-sovellus on sinulle ilmainen.

- Lue ilmaiseksi rajoitetun ajan: Kaikki Aamuposti-sovelluksen lataajat saavat lukea tätä 7 päivää viikossa ilmestyvää iPad-lehteä ilmaiseksi rajoitetun kampanja-ajan.
- Paikallisest uutiset sähköisenä kesämökille mukaan: Aamupostin iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin paperinen Aamuposti. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi.Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Hyödy mainoksista: Aamupostin näköislehtiversio sisältää samat mainokset kuin lehden printtiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä ja yritysten tuotteista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan Aamupostin sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Tilaa Aamuposti: Aamupostin iPad-lehden voit tilata suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Voit ostaa yhden lehden tai tilausjakson. Lisätietoja tilaajapalvelustamme http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu


Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen App Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.aamuposti.fi

Ota meihin yhteyttä:
- Tilaajapalvelu
http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu
- Aamupostin klubi
http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu/kestotilaajat
- Päätoimittaja ja toimitus:
 http://www.aamuposti.fi/aamuposti/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.aamuposti.fi/aamuposti/yhteystiedot/mediamyynti

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,59 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 12,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

版本 1.7.3 中的新功能

* Korjaa tilauksen palauttamisessa mahdollisesti esiintyneen ongelman

屏幕快照

iPhone 屏幕快照 1
iPad 屏幕截图 1
Aamuposti (Riihimäki)
在 iTunes 中查看
此 App 专为 iPhone 和 iPad 设计
  • 免费
  • 类别: 新闻
  • 更新日期:
  • 版本: 1.7.3
  • 大小: 4.5 MB
  • 语言: 瑞典文, 芬兰文, 英语
  • 开发商:

兼容性: 需要 iOS 5.1.1 或更高版本。与 iPhone、iPad、iPod touch 兼容。 此 App 已针对 iPhone 5 优化。

用户评分

还没有足够多的评分,因此无法显示此应用软件当前版本的平均评分。
所有版本:

热门 App 内购买项目

  1. Irtonumero Aamuposti (Riihimäki) #8860¥12.00
  2. Irtonumero Aamuposti (Riihimäki) #9064¥12.00