iPhone 屏幕快照

简介

Med Arriva Tog appen kan du købe billetter til Arrivas tog samt pendlerkort til både tog og bus på en nem og hurtig måde.

Du kan købe forskellige billetter i appen: Arriva Enkeltbillet, Pendlerkort, Arriva YourWay og Arriva OneDay.

Med Arriva Tog app slipper du for at afsætte tid på rejsen til at stå i kø ved billetsalget eller billetautomaten, samt at være afhængig af salgsstedernes åbningstider. I stedet kan du købe din billet hjemmefra, eller mens du sidder i bussen på vej til stationen.

For at komme i gang med dit billetkøb skal du starte med at oprette en konto og vælge en betalingsmetode. Du kan enten vælge at betale med MobilePay eller et betalingskort.

Husk at du skal have købt og modtaget din billet i appen, inden du stiger på toget. Du skal have internetforbindelse for at købe billetten, men du kan godt fremvise din billet uden internetforbindelse. Du skal blot have gennemført dit køb og modtaget billetten på din telefon.
Vær sikker på, at du har strøm på telefonen til hele rejsen, så du kan fremvise din billet ved billetkontrol.

Oplever du fejl i forbindelse med brug af Arriva Tog app, skal du henvende dig til Arrivas kundeservice på 7027 7482 alle dage i tidsrummet 6-24 eller læs mere på arriva.dk.

新内容

版本 1.5

• Mindre forbedringer og rettelser

信息

销售商
Arriva Danmark AS
大小
84.6 MB
类別
旅游
兼容性
需要 iOS 9.1 或更高版本。与 iPhone、iPad 和 iPod touch 兼容。
语言
丹麦文
年龄分级
限4岁以上
Copyright
© Arriva Danmark
价格
免费

支持

  • 家人共享

    启用“家人共享”后,此 App 最多可供 6 名家庭成员使用。

你可能也会喜欢