iTunes

正在打开 iTunes Store。如果 iTunes 不自动打开,在 Dock 或 Windows 桌面上点击 iTunes 图标。进度指示器
正在打开 iBooks Store。如果 iBooks 未打开,请在 Dock 中打开 iBooks App。进度指示器
iTunes

如要轻松整理及新增数码媒体收藏,iTunes 是全世界最简单的工具。

我们在您的电脑上找不到 iTunes。 要购买和下载Egmont Publishing AS的Mann - Reisespesial,请立即获取 iTunes。

已经有 iTunes 了? 现在点击「我有 iTunes」以打开 iTunes。

我有 iTunes 免费下载
iTunes for Mac + PC

Mann - Reisespesial

开发商:Egmont Publishing AS

打开 iTunes 以购买和下载 App。

内容提要

MANN Spesial – Reiser på guttas premisser

Ok, vi er kanskje ikke størst, men vi er definitivt først! Som Norges beste underholdningsmagasin for unge, norske menn er MANN endelig klar med sin aller første iPad-utgave. Ser vi bort fra vår storebror Vi Menn, er det MANN som har vært lengst ute på mannemarkedet, og som den teknologiinteresserte 16-åringen vi er kaster vi oss på iPad-bølgen med den største selvfølgelighet.

I vår første iPad-utgave har vi tatt for oss reiser på guttas premisser. Hva skjer i Berlin? Hva må du få med deg i New York? Hvilke løyper er best i Alpene? Hva er den ultimate gutteturen? Og hvilken karibisk øy bør du velge dersom du skal ta med dama på tidenes mest romantiske ferie? Svarene får du i denne spesialutgaven av MANN. Damene er selvfølgelig med. Vi gir deg bildene av tidenes MANN-damer, og du får vår rangering av verdens feteste biler – med lyd. iPad gir nemlig mange muligheter som ikke er mulig på print. Her er det filmopplevelser. Du får mulighet til å velge andre bilder, og vil du fjerne teksten, er du bare et knappe-trykk unna.

MANN Spesial – Reiser er riktignok en pilotutgave, men likevel et fullverdig e-magasin. Vi har lært masse underveis, men det er du som skal få siste ord. Hva synes du egentlig om det vi har levert? Gi oss tilbakemelding gjennom skjemaet som du finner bakerst i magasinet. Men først; kos deg glugg i hjel med Norges første manneblad på iPad.

版本 1.1.0 中的新功能

Denne versjonen fikser flere feil og ytelsesproblemer som dessverre kom med i første versjon. De viktigste forbedringene er:
- ny versjon av presentasjonsapplikasjonen
- brukne lenker er fikset
- problemer med navigering er løst

Hjemmet Mortensen håper denne versjonen vil løse de problemer våre brukere har hatt.

In English
This is a new build which takes care of several bugs and performance issues. Most important: New Content Viewer, broken links fixed, navagation issues fixed.

iPad 屏幕截图

iPad 屏幕截图 1
iPad 屏幕截图 2
iPad 屏幕截图 3
iPad 屏幕截图 4
iPad 屏幕截图 5
Mann - Reisespesial
在 iTunes 中查看
  • ¥40.00
  • 类别: 生活
  • 更新日期:
  • 版本: 1.1.0
  • 大小: 218 MB
  • 语言: 英语
  • 开发商:
因含有以下内容而被评级为 12+:
  • 偶尔/轻微的成人/性暗示题材
  • 偶尔/轻微的色情内容或裸露

兼容性: 需要 iOS 3.2 或更高版本。与 iPad 兼容。

用户评分

还没有足够多的评分,因此无法显示此应用软件当前版本的平均评分。