屏幕快照

简介

Deze app werkt enkel in het Honigcomplex tijdens de Oddstream tentoonstelling maart 2016.

Van 18 tot en met 28 maart ademt het Honigcomplex Oddstream met een expositie met twintig audiovisuele installaties, workshops voor volwassenen en kinderen, technologische vernieuwingen in het Techlab, lezingen van wetenschappers en kunstenaars, artist-in-residences, bijzondere performances en een spectaculaire videomapping op de toren van de Honig.

In deze interactieve expositie staan de oneindige mogelijkheden en beperkingen van technologie en jouw rol daarin centraal.

Van werken die de signalen van je smartphone oppikken tot poëtische licht- en geluidsinstallaties waar jij invloed op hebt en van projecties die de flexibiliteit van onze online privacy bevragen tot aan kunstwerken waar jij letterlijk leven in ademt; de expositie laat een breed scala aan audiovisuele kunstwerken zien die ingaan op de immer groeiende invloed van technologie op onze maatschappij en op ons als individu.

Odd Facts is speciaal ontwikkeld voor de Oddstream expositie 2016. De app loodst je langs alle installaties van de expositie en geeft je onverwachte verhalen en invalshoeken. Deze verhalen zijn gecreëerd door de makers en curatoren van de Oddstream expositie.

Er zijn twee versie van de tour: een voor volwassenen en een voor kinderen vanaf 8 jaar.
Zet bij binnenkomst van de expositie Bluetooth aan en kies een van de twee tours.
Als je een Beacon tegenkomt leg je er je telefoon op en krijg je een bericht over een van de installaties.

新内容

版本 1.0

Deze update is ondertekend met het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple. Er zijn geen nieuwe functies opgenomen.

信息

销售商
Klasien van de Zandschulp
大小
12.9 MB
类別
娱乐
兼容性
需要 iOS 9.2 或更高版本。与 iPhone、iPad 和 iPod touch 兼容。
语言
英语
年龄分级
限4岁以上
Copyright
© 2016
价格
免费

支持

  • 家人共享

    启用“家人共享”后,此 App 最多可供 6 名家庭成员使用。

更多来自此开发人员的 App

你可能也会喜欢