屏幕快照

简介

De ProMISe App is het handige hulpmiddel voor de Continu Verbeter Toolkit: ProMISe. Even snel een storing, downtime of operatortijd registreren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Met de ProMISe App kunt u eenvoudig:

Begin- en eindtijd registreren van de stilstand of operatortijd

Meerdere foto’s van de storing meesturen

Een omschrijving van de storing geven

Het exacte onderdeel en de locatie opgeven

Oók als er geen Wifi of mobiel bereik is!

En dat allemaal in een paar seconden! De melding staat meteen geregistreerd in ProMISe en de operator kan direct verder met het verhelpen van de stilstand. Later kan de operator of iemand anders met bevoegdheden op de computer de registratie verder verwerken en bijvoorbeeld de omschrijving aanpassen of alsnog toevoegen, een oplossing erbij selecteren, onderhoud aansturen etc. De informatie is gelijk opgeslagen en komt beschikbaar voor analyse. Ideaal voor o.a. onderhoudsmanagement en kwaliteitsmanagement. Via de analyses ziet men hoe en waar de meeste storingen worden veroorzaakt en wat voor de meeste downtime zorgt. Het management kan daarop actie ondernemen. Zo draagt de ProMISe App bij aan het continue verbeterproces.

Feedback
We willen de ProMISe App zo goed mogelijk maken. Mocht u vragen, tips of andere feedback hebben, stuur dan een e-mail naar info@s-s-systems.nl.

信息

销售商
S & S Systems B.V.
大小
94.7 MB
类別
效率
兼容性

需要 iOS 8.0 或更高版本。与 iPhone、iPad 和 iPod touch 兼容。

语言

荷兰文

年龄分级
限4岁以上
Copyright
© S&S Systems B.V.
价格
免费

支持

  • 家人共享

    启用“家人共享”后,此 App 最多可供 6 名家庭成员使用。

更多来自此开发人员的 App