iPhone 屏幕快照

简介

TMB App està dissenyada perquè tinguis al teu abast tota la informació de TMB (bus i metro de Barcelona) que necessites en el teu dia a dia, siguis on siguis:
- Accedeix de manera fàcil i ràpida a tota la informació de TMB: cerca d’itineraris, navegador, transport públic al teu voltant, temps d’espera del teu bus, horaris, recorreguts, mapes, alertes i tot allò que necessites per als teus desplaçaments habituals.
- Si vols gaudir de serveis personalitzats, identifica’t mitjançant les teves xarxes socials preferides i guarda les teves preferències de transport, llocs i rutes per estar sempre ben informat i agilitzar les consultes des de les pantalles principals o des dels widgets de l’aplicació disponibles al teu terminal mòbil.
- Consulta també els teus favorits quan et connectis al web de TMB amb el teu compte JoTMBé.
- Navega de manera intuïtiva i accessible gràcies als estàndards de disseny del sistema operatiu iOS.
- Gaudeix de la configuració automàtica d’idioma en funció de l’idioma que utilitzis al teu mòbil. Si ho prefereixes pots canviar l’idioma manualment des de la configuració (disponible en 6 idiomes).
- Configura la pantalla d’inici amb la vista que més utilitzis o amb un inici simple, per a aquells menys familiaritzats amb les noves tecnologies.
- Tria les notificacions que vols rebre per mantenir-te informat de les afectacions als serveis de bus i metro, les novetats del transport públic i les promocions exclusives de lleure i cultura de la teva ciutat.
- Adreça’t a la secció d’Atenció al Client per fer els teus tràmits en línia i enviar consultes.
- Utilitza ginys (widgets) al centre de control del teu iPhone.. Així podràs tenir sempre a primera vista el temps de pas de les teves línies de bus, l’estat del transport públic o cercar ràpidament la millor manera de desplaçar-te en els teus trajectes habituals (cerca’ls en el menú de ginys del teu terminal un cop hagis instal·lat l’aplicació).
- Accedeix directament a les funcions principals de l’aplicació amb la tecnologia 3D Touch.

TMB App está diseñada para que tengas a tu alcance toda la información de TMB (bus y metro de Barcelona) que necesites en tu día a día, estés donde estés.
- Accede de forma fácil y rápida a toda la información de TMB: búsqueda de itinerarios, navegador, transporte público a tu alrededor, tiempo de espera de tu bus, horarios, recorridos, mapas, alertas y todo lo que necesitas para tus desplazamientos habituales.
- Si quieres disfrutar de servicios personalizados, identifícate a través de tus redes sociales favoritas i guarda tus preferencias de transporte, lugares y rutas para estar siempre bien informado y agilizar las consultas desde las pantallas principales o desde los widgets de la aplicación disponibles en tu terminal móvil.
- Consulta también tus favoritos cuando te conectes en la web de TMB con tu cuenta JoTMBé.
- Navega de manera intuitiva y accesible gracias a los estándares de diseño del sistema operativo IOS.
- Disfruta de la configuración automática de idioma en función del idioma que utilices en tu móvil. Si lo prefieres puedes cambiar manualmente el idioma desde la configuración (disponible en 6 idiomas).
- Configura la pantalla de inicio con la vista que más utilices o con un inicio simple, para aquellos menos familiarizados con las nuevas tecnologías.
- Elige las notificaciones que quieres recibir para mantenerte informado de las afectaciones a los servicios de bus y metro, las novedades del transporte público y las promociones exclusivas de ocio y cultura de tu ciudad.
- Dirígete a la sección de Atención al Cliente para realizar trámites en línea y enviar consultas.
- Usa widgets en el centro de control de tu iPhone. Así podrás tener siempre a primera vista el tiempo de paso de tus líneas de bus, el estado del transporte público o buscar rápidamente la mejor forma de desplazarte en tus trayectos habituales.
- Accede directamente a las funciones principales de la aplicación con la tecnología 3D Touch.

新内容

版本 6.2.1

Seguim innovant i millorant cada dia la TMB App per oferir-te la millor informació de transport públic.

Canvis realitzat en aquesta última versió:
L'inici a l'app ja no requereix un registre obligatori d’accés. El registre per correu electrònic, Facebook o Google ara només és necessari per gaudir de la personalització de serveis (espai personal propi, configuració de favorits, creació d’alertes de servei i guardar i gestionar llocs i trajectes)
Incorpora un avís acústic i per vibració dins l’assistent de viatges per alertar de les parades on has de pujar o baixar.

Descarrega-te-la i aprofita'n tots els avantatges!

-----------------

Seguimos innovando y mejorando cada día la TMB App para ofrecerte la mejor información de transporte público.

Cambios realizados en esta última versión:
El inicio a la app ya no requiere un registro obligatorio de acceso. El registro por correo electrónico, Facebook o Google ahora sólo es necessario para disfrutar de la personalización de servicios (espacio personal propio, configuración de favoritos, creación de alertas de servicio y guardar y gestionar lugares y trayectos).
Incorpora un aviso acústico y por vibración dentro del asistente de viajes para alertar de las paradas dónde has de subir o bajar.

Descárgatela y aprovecha todas las ventajas!

信息

销售商
Transports Metropolitans de Barcelona
大小
53.7 MB
类別
工具
兼容性
需要 iOS 9.0 或更高版本。与 iPhone、iPad 和 iPod touch 兼容。
语言
加泰罗尼亚文, 德语, 意大利语, 法语, 英语, 西班牙语
年龄分级
限4岁以上
位置
此 App 在未打开时仍可能使用您的位置信息,这会缩短电池续航时间。
Copyright
© Transports Metropolitans de Barcelona
价格
免费

支持

  • 家人共享

    启用“家人共享”后,此 App 最多可供 6 名家庭成员使用。

更多来自此开发人员的 App

你可能也会喜欢