iTunes

Iniciando iTunes Store.Si iTunes no se inicia, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para descargar gratis la App Oorlogsmonumenten in Beeld de Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, obtén iTunes ya.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Ya tengo iTunes, para que sea activado.

I Have iTunes Descarga gratis
iTunes para Mac y PC

Oorlogsmonumenten in Beeld

Por Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Abre iTunes para comprar y descargar Apps.

Descripción

Oorlogsmonumenten in Beeld verrijkt een bezoek aan de belangrijkste oorlogsmonumenten in Nederland ter plekke met audiovisueel archiefmateriaal. Het archiefmateriaal voegt in (bewegend) beeld aanvullende informatie en achtergronden aan de monumenten toe. Het toont bijvoorbeeld onthullingen, herdenkingen en oorspronkelijke oorlogsbeelden. Dankzij Oorlogsmonumenten in Beeld krijg je meer inzicht in de geschiedenis en verhalen die bij oorlogsmonumenten in Nederland horen en blijven deze levendig en toegankelijk voor iedereen, nu en in de toekomst.

Onder oorlogsmonument verstaat het Nationaal Comité 4 en 5 mei alle gedenktekens die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog en aan oorlogshandelingen en vredesmissies daarna. Hiermee worden burgers, vervolgden, verzetsmensen, Nederlandse militairen, koopvaardijpersoneel en geallieerden herdacht. Ook zijn in de database vredesmonumenten opgenomen, evenals erevelden.

In Nederland zijn sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog meer dan 3.500 oorlogsmonumenten opgericht. In 2001 is het Nationaal Comité 4 en 5 mei van start gegaan met het in kaart brengen van de monumenten. Inmiddels is de digitale database uitgegroeid tot dé nationale informatiebron van oorlogsmonumenten.

In deze applicatie is een selectie van deze monumenten opgenomen. Alleen de monumenten waarbij historisch beeldmateriaal is gevonden worden getoond. De gehele database is te raadplegen op www.4en5mei.nl/oorlogsmonumenten.

In het kader van 70 jaar vrijheid is in de update van 2014 vooral gezocht naar materiaal over de bevrijding van Nederland. In een aantal maanden vanaf september 2014 worden nieuwe monumenten toegevoegd. Meer weten over 70 jaar bevrijding? Kijk op: www.tweedewereldoorlog.nl/70jaarbevrijding

Novedades de la versión 2.0

Oorlogsmonumenten in Beeld is met deze update geschikt gemaakt voor de schermresoluties van verschillende iPhone-modellen. Daarnaast is de performance verbeterd en werkt de app op de recente versies van iOS. Tot slot zijn er nieuwe monumenten en bijbehorend beeldmateriaal aan de applicatie toegevoegd.

Capturas de pantalla del iPhone

Captura de pantalla del iPhone 1
Captura de pantalla del iPhone 2
Captura de pantalla del iPhone 3
Captura de pantalla del iPhone 4
Captura de pantalla del iPhone 5
Oorlogsmonumenten in Beeld
Ver en iTunes
  • Gratis
  • Categoría: Referencia
  • Actualizado :
  • Versión: 2.0
  • Tamaño: 8.8 MB
  • Idioma: Inglés
  • Vendedor:
Clasificación 12+ por lo siguiente:
  • Violencia realista infrecuente/leve

Compatibilidad: Requiere iOS 7.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Valoraciones de clientes

No hemos recibido suficientes valoraciones para poder mostrar un promedio de la versión actual de este artículo.

Más Apps para iPhone de Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid