Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Πάρτε τον έλεγχο του ένα άγριο ελέφαντα στην πόλη και ας παίξουμε. Άγρια 3D προσομοιωτή ελέφαντας είναι δωρεάν παιχνίδι προσομοίωσης για να παίξετε ως ένα γιγάντιο ελέφαντα και αιτία έξαλλη. Ελέφαντας είναι ζώα ηλικίας ηλικία και είναι τα γιγαντιαία πλάσματα που θα είναι υπό τον έλεγχό σας. Ελέφαντας 3D προσομοιωτή θα σας αφήσει να εξερευνήσετε την πόλη και να χτυπήσει οποιοδήποτε αντικείμενο που θέλετε. Ελέφαντας χάνεται από μια σαβάνα γη και έχει εισέλθει στην πόλη. Ελέφαντας είναι άγρια ​​και με το γιγαντιαίο μέγεθος μπορεί να κάνει ό, τι θέλει. Hit τους ανθρώπους, να καταστρέψει τα αντικείμενα και να κινηθεί γύρω από την πόλη.


Άγρια ελέφαντα 3D προσομοιωτή θα σας αφήσει να παίξει το ρόλο ενός ισχυρού ελέφαντα χάνονται στην πόλη από τις σαβάνα εδάφη. Δεν υπάρχει έρημο εδώ. Μπορούν πόλη είναι πυκνοκατοικημένη και ο γίγαντας ελέφαντα θα βρείτε είναι ο τρόπος, όταν rave τρέχω στην πόλη.

 
***** Παιχνίδι διαθέτει *****

• 20 επίπεδα με σαφή σε Ελέφαντας Simulator
• Άλμα, Τρέξιμο & Καταστροφή
• Να είστε ένα άγριο ελέφαντα
• Amazing 3D Γραφικά & Περιβάλλον

Λοιπόν, τι περιμένεις; Κατεβάστε αυτό το app παιχνίδι και να παίξει σαν ελέφαντας.

**** JOIN ΗΠΑ ****
Όπως μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter για να μείνετε ενημέρωση με TenLogix Παιχνίδια εργάζεται πάνω. Παίξτε και απολαύστε τα παιχνίδια μας, γιατί κάθε παιχνίδι είναι γεμάτο με τη δημιουργικότητα, την απόλαυση και μάθησης για τα παιδιά.

https://www.facebook.com/tenlogix
https://twitter.com/tenlogix

Πληροφορίες

Πωλητής
Muhammad Salman
*WEA.AppPages.Size*
125.3 MB
Κατηγορία
Παιχνίδια
Συμβατότητα
Απαιτεί iOS 4.3 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.
Γλώσσες
Αγγλικά
Ηλικία
Ηλικίες 9+ για τα ακόλουθα:
Σπάνια/Ήπια βία κινούμενων σχεδίων ή φανταστική βία
Πνευματικά δικαιώματα
© 2014 TenLogix
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή