Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Εξερευνήστε την παιχνιδιάρικη πλευρά της μηχανικής! Τα παιδιά μπορούν να πειραματιστούν με τις έξι απλές μηχανές, να ανακαλύψουν πώς λειτουργούν και να διερευνήσουν τις αόρατες δυνάμεις πίσω από αυτές.

Καταστρέψτε ένα κάστρο με έναν μοχλό — αλλά προσέξτε τον δράκο! Δημιουργήστε μουσική σε μια στοά φλίπερ με κεκλιμένα επίπεδα. Στείλτε δορυφόρους σε τροχιά με ένα σετ τροχαλιών. Σηκώστε ενυδρεία με βίδες. Ταξιδέψτε μέσα από έναν θαυμαστό κόσμο με έναν τροχό και έναν άξονα. Χωρίστε ένα παγόβουνο από κάτοπτρα με μια σφήνα.

Τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν και να δοκιμάσουν κάθε μηχανή για να μάθουν για τη δύναμη και την κίνηση, δράσεις και αντιδράσεις, εισόδους και εξόδους, τη διατήρηση της ενέργειας, τα μηχανικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η εφαρμογή συνοδεύεται από το Εγχειρίδιο Των Απλών Μηχανών, με δυνατότητα δωρεάν λήψης, το οποίο αναδεικνύει τις δραστηριότητες για επίδειξη, κατασκευή και συζήτηση για απλές μηχανές.

Χαρακτηριστικά:

-Εξερευνήστε 6 απλές μηχανές: μοχλούς, τροχαλίες, κεκλιμένα επίπεδα, σφήνες, τροχούς και άξονες, καθώς και βίδες.
-Πειραματιστείτε με τη φυσική του πραγματικού κόσμου, δράσεις και αντιδράσεις, εισόδους και εξόδους. Μάθετε για τη δύναμη και την κίνηση.
-Διερευνήστε τη φυσική στην εργασία πίσω από κάθε μηχανή.
-Ενσωματώνει προγράμματα σπουδών με την επιστήμη. Δωρεάν φύλλα εργασίας και εγχειρίδια διατίθενται στην ιστοσελίδα μας.
-Εξελιγμένος σχεδιασμός ήχου ανταμείβει τον πειραματισμό.
-Πρωτότυπα γραφικά από τον James Gilleard.
-Έξυπνα χαρακτηριστικά χρησιμοποιούν την κάμερα της συσκευής σας για να φέρουν τον κόσμο των παιδιών σας στην εφαρμογή.
-Το δωρεάν εγχειρίδιο με δυνατότητα λήψης με δραστηριότητες για την υποστήριξη της μάθησης είναι διαθέσιμο σε 7+ γλώσσες.
-Διαισθητικός, ασφαλής και φιλικός προς τα παιδιά σχεδιασμός.
-Διασκεδαστικό για παιδιά και ομοίως για ενήλικες .

Σχετικά με την Tinybop
Η Tinybop, Inc. είναι ένα στούντιο με σχεδιαστές, προγραμματιστές, και καλλιτέχνες που δημιουργούν μια ολοκληρωμένη σειρά από εκπαιδευτικές εφαρμογές. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά ψηφιακά παιχνίδια που ενθαρρύνουν την περιέργεια και δίνουν έναυσμα για συνομιλία. Πιστεύουμε στη δύναμη της μάθησης μέσα από το παιχνίδι.

Οδηγήστε τα παιδιά σας σε μια βαθύτερη κατανόηση του κόσμου με την Tinybop.

Για μια πιο ολοκληρωμένη ξενάγηση στην εφαρμογή, κατεβάστε τον οδηγό μας για γονείς στο: http://tinybop.com/handbooks

Για νέα + νέες κυκλοφορίες
Επισκεφθείτε μας: www.tinybop.com
Ακολουθήστε μας: twitter.com / tinybop
Δηλώστε ότι σας αρέσει: https://www.facebook.com/tinybop
Ρίξτε μια ματιά στα παρασκήνια : http://instagram.com/tinybop

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.0.8

Μικρές βελτιώσεις.

Πληροφορίες

Πωλητής
Tinybop Inc.
Μέγεθος
463.4 MB
Κατηγορία
Εκπαίδευση
Συμβατότητα
Απαιτεί iOS 7.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.
Γλώσσες
Ελληνικά, Αγγλικά, Αλβανικά, Αραβικά, Αφρικάανς, Αϊτιανά, Βασκικά, Βεγγαλικά, Βιετναμέζικα, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Εβραϊκά, Εσθονικά, Θιβετιανά, Ιαπωνικά, Ινδονησιακά, Ιρλανδικά, Ισλανδικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Καμποτζιανά, Καταλανικά, Κινεζικά (Απλοποιημένα), Κινεζικά (Παραδοσιακά), Κορεατικά, Κροατικά, Λατινικά, Λετονικά, Μαλαισιανά, Μποκμάλ Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουαλικά, Ουγγρικά, Ουζμπεκικά, Ουιγκούρ, Ουκρανικά, Ουρντού, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Πουντζάμπι, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σουαχίλι, Σουηδικά, Ταγκαλόγκ, Ταμίλ, Ταϊλανδενζικά, Τελούγκου, Τουρκικά, Τσεχικά, Φιλιπινέζικα, Φινλανδικά, Χίντι
Ηλικία
Ηλικίες 4+
Πνευματικά δικαιώματα
© Tinybop Inc., 2017
Τιμή
3,99 €

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης