Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Η εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση Google Play συγχρονίζει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από τον λογαριασμό σας στο Google Play, για να μπορείτε να τις παρακολουθήσετε σε μια συσκευή iOS και σε οποιαδήποτε τηλεόραση HDTV χρησιμοποιώντας το Chromecast ή στο Apple TV χρησιμοποιώντας το AirPlay. Οι αγορές εντός εφαρμογής δεν υποστηρίζονται, γι' αυτό συνδεθείτε στο Google Play στο διαδίκτυο.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση Google Play και, στη συνέχεια, αναζητήστε ταινίες και εκπομπές και διαχειριστείτε τη λίστα επιθυμιών και τη βιβλιοθήκη σας. Κατεβάστε και παρακολουθήστε περιεχόμενο από οπουδήποτε, ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι.

Αφού εγγραφείτε στην Οικογενειακή βιβλιοθήκη Google Play, εσείς και έως 5 μέλη της οικογένειάς σας θα μπορείτε να μοιράζεστε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα σε διάφορες συσκευές.

Σημείωση για τα δικαιώματα

Μικρόφωνο - Απαιτείται για τη λήψη κωδικού σύνδεσης από ένα κοντινό δωμάτιο για τη λειτουργία "Ενεργοποίηση παρακολούθησης τηλεόρασης".

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 2.12.0008

* Διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης

Πληροφορίες

Πωλητής
Google, Inc.
Μέγεθος
72.4 MB
Κατηγορία
Ψυχαγωγία
Συμβατότητα
Απαιτεί iOS 8.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.
Γλώσσες
Ελληνικά, Αγγλικά, Αραβικά, Αφρικάανς, Βιετναμέζικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Εβραϊκά, Ιαπωνικά, Ινδονησιακά, Ισπανικά, Ιταλικά, Καταλανικά, Κινεζικά, Κινεζικά (Απλοποιημένα), Κινεζικά (Παραδοσιακά), Κορεατικά, Κροατικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μαλαισιανά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σουηδικά, Ταϊλανδενζικά, Τουρκικά, Τσεχικά, Φινλανδικά, Χίντι
Ηλικία
Ηλικίες 12+ για τα ακόλουθα:
Σπάνια/Ήπια βία κινούμενων σχεδίων ή φανταστική βία
Σπάνιες/Ήπιες ιατρικές/θεραπευτικές πληροφορίες
Σπάνια/Ήπια θέματα τρόμου/φόβου
Σπάνια/Ήπια ρεαλιστική βία
Σπάνια/Ήπια βλασφημία ή κακόγουστο χιούμορ
Σπάνια/Ήπια χρήση αλκοόλ, καπνού ή ναρκωτικών ουσιών ή αναφορές σε αυτά
Σπάνια/Ήπια ώριμα θέματα/θέματα με υπονοούμενα
Σπάνιο/Ήπιο σεξουαλικό περιεχόμενο ή γυμνό
Πνευματικά δικαιώματα
© Google Inc.
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης