Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Το ClassDojo βοηθά τους εκπαιδευτικούς να βελτιώσουν τη συμπεριφορά στις τάξεις τους γρήγορα και εύκολα. Λαμβάνει και δημιουργεί δεδομένα για τη συμπεριφορά που οι εκπαιδευτικοί μπορούν να μοιραστούν με τους γονείς και τους διευθυντές.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή για να δίνουν στους μαθητές τους θετική ανατροφοδότηση συμπεριφοράς και να διαχειρίζονται τις τάξεις τους, ενώ οι γονείς μπορούν να ελέγχουν την πρόοδο του παιδιού τους στο σχολείο. Όμορφα δελτία αναφοράς και εύκολη διαχείριση της τάξης είναι όλα ενσωματωμένα - και όλα συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές σας!

Αφού προσκληθούν, οι γονείς μπορούν να συνδεθούν για να παρακολουθούν την πρόοδο των μαθητών σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Καλύτερη εκμάθηση συμπεριφορών, ομαλότερα μαθήματα, και αβίαστα δεδομένα - και αυτό είναι δωρεάν για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς!

--------------------------------------

Το ClassDojo είναι εντελώς δωρεάν για γονείς, δασκάλους και φοιτητές!

Προαιρετικά: οι γονείς μπορούν να εγγραφούν στο ClassDojo's Beyond School για επιπλέον δραστηριότητες σχεδιασμένες για οικιακή χρήση. Το Beyond School είναι διαθέσιμο μόνο σε συσκευές iOS και σε ορισμένες αγορές.

Μετά από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών, η συνδρομή Beyond School θα χρεώσει 7,99 δολάρια μηνιαίως (αυτή η τιμολόγηση είναι για τις ΗΠΑ, η τιμολόγηση σε άλλες χώρες μπορεί να διαφέρει).

Η εγγραφή πέραν του σχολείου θα ανανεώνεται αυτόματα στο τέλος κάθε μήνα, εκτός αν ακυρωθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση ανά πάσα στιγμή από τις Ρυθμίσεις Λογαριασμού και η συνδρομή σας θα παραμείνει ενεργή μέχρι το τέλος της περιόδου αγοράς.

Διαβάστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών εδώ:
https://www.classdojo.com/terms

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ:
https://www.classdojo.com/privacy

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 5.13

We got into the October spirit by fixing some bugs - or rather squashing some spiders, clearing the cobwebs, and getting the app moving smoother, unlike those hay rides we’ve all been “enjoying”. It’s all treat, no trick!

Βαθμολογίες και κριτικές

4.7 από 5
216 βαθμολογίες
216 βαθμολογίες
Kiselevfire

:d

:d

Andri Christodoulou

Bravo

Bravo

Πληροφορίες

Πωλητής
Class Twist Inc.
Μέγεθος
255.4 MB
Κατηγορία
Εκπαίδευση
Συμβατότητα
Απαιτεί iOS 10.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.
Γλώσσες
Ελληνικά, Αγγλικά, Αμχαρικά, Αραβικά, Αφρικάανς, Βασκικά, Βεγγαλικά, Βιετναμέζικα, Βουλγαρικά, Γαλικιανά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Εβραϊκά, Εσθονικά, Ζουλού, Ιαπωνικά, Ινδονησιακά, Ισπανικά, Ιταλικά, Καζακικά, Καταλανικά, Κινεζικά (Απλοποιημένα), Κινεζικά (Παραδοσιακά), Κορεατικά, Κροατικά, Λετονικά, Λευκορωσικά, Λιθουανικά, Μαλαγιαλαμικά, Μαλαισιανά, Μποκμάλ Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουαλικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Πουντζάμπι, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σουαχίλι, Σουηδικά, Ταμίλ, Ταϊλανδενζικά, Τελούγκου, Τουρκικά, Τσεχικά, Φιλιπινέζικα, Φινλανδικά, Χίντι
Ηλικία
Ηλικίες 4+
Πνευματικά δικαιώματα
© 2018 Class Twist Inc
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Ίσως σας αρέσει επίσης