Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Extreme Βαριά τρακτέρ προσομοιωτή οδήγησης είναι ένα από το παιχνίδι TRALI τρακτέρ όνειρο για τους λάτρεις του προσομοιωτή τρακτέρ και τα παιχνίδια τρακτέρ που τους αρέσει τρακτέρ προσομοιωτή οδήγησης, πάρκινγκ τρακτέρ και Big Off-road Cargo Truck επίσης γνωστή ως Βαριά Cargo Transporter φορτηγών.
Είναι η τελευταία έναρξη των μεταφορών παιχνίδια φορτηγό τρακτέρ για να δείξει τις ικανότητές σας ως ένα σύγχρονο μεταφορέα εκτός δρόμου φορτηγά παράδοσης. Εκτός δρόμου οδήγησης τρακτέρ Cargo Transport είναι το παιχνίδι να είναι εμφανής στην κατηγορία παιχνίδια φορτηγό. Για εκείνους που αγαπούν να παίζουν εκτός δρόμου μεταφορέα φορτηγό παιχνίδια με βαρύ φορτηγό οδήγησης καθήκον, εδώ είναι η τέλεια πρόκληση για αυτούς. Πρόκληση τον εαυτό σας να γίνει ένας εμπειρογνώμονας οδηγός αυτής της βαριάς Γεωργία φορτηγό μεταφορέας τρακτέρ. το καθήκον σας ως οδηγός φορτηγού φορτίου είναι να φτάσει με ασφάλεια στην προορισμούς. Ας ξεκινήσουμε κίνησης των ακραίων ισχυρή μηχανή για να νιώσετε τη συγκίνηση της εκτός δρόμου οδήγησης και το καθήκον του λόφου των μεταφορών με το δικό σας παιχνίδι Τρακτέρ μεταφορών.
Αυτή η αμερικανική Τρακτέρ φορτηγό ρυμουλκούμενο 4x4 παιχνίδι Cargo σίγουρα θα σας εξετάσει pro ικανότητες οδήγησης όταν έχετε να οδηγήσετε ένα ρυμουλκούμενο τρακτέρ με βαρύ φορτίο. Μεταφορά φορτίων είναι η ίδια ένα δύσκολο έργο, αλλά πρόκληση πολλαπλασιάζει όταν βρίσκεται σε ορεινές και ημιορεινές περιβάλλον. Off-road οδήγηση κόλπα είναι πολύ διαφορετική από την οδήγηση στο δρόμο. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλαπλές επικίνδυνες στροφές και απότομες κίνηση ανόδου.
Γίνετε ένας οδηγός φορτηγού τρακτέρ σε αυτό το συναρπαστικό νέο Big Τρακτέρ Γεωργικός Simulator 2017 3D παιχνίδι. Πάρτε το φορτηγό τρακτέρ σας και να παραδώσει το φορτίο σε τελικό σημείο σας. Μεταφέρετε όλα τα υλικά και άλλα πράγματα πολύ προσεκτικά στον προορισμό σας.
Αποστολές Μεταφορά φορτίων
μεταφορά εμπορευμάτων στο φορτηγό μεταφορέας τρακτέρ σας ή απλά να φορτώσει το φορτίο στην φορτηγό σας φορτίου ή τη μεταφορά άμμου, Γουντς, σπόροι και πολλά άλλα Cargo. Τώρα θα γίνει Sand Transporter, Ξύλο Transporter και των άλλων εμπορευμάτων Μεταφορές Truck Driver του 2017 και να αναλάβει αυτό το φορτίο σε διάφορα μέρη, όπως η ανηφόρα Off Road βουνό κομμάτι ή αστική πόλη. Πάρτε πίσω από το τιμόνι του φορτηγού τρακτέρ σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τις αποστολές φορτηγά σας.
Ας παίξουμε αυτό το 3D τρακτέρ παιχνίδι φορτηγό που έχει ένα πραγματικό εκτός δρόμου φορτηγό ικανότητες οδήγησης για τον έλεγχο βαρύ τρέιλερ δασμού στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Χαρακτηριστικά:

• λοφώδεις και τα βουνά Περιβάλλοντος.
• Συναρπαστικά νέα 15 επίπεδα.
• τρεις διαφορετικούς τρόπους.
• Τρακτέρ οδήγησης, στάθμευσης και Transporter Simulator.
• γωνίες πολλαπλές κάμερες να βιώσουν τον πλήρη έλεγχο οδήγησης.
• HD ποιότητα ήχου.
• Αναπαραγωγή τρελό εθιστικό παιχνίδι.
• Ρεαλιστική Τρακτέρ φυσικής.

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.3

Παιχνίδι βελτιστοποιημένο
Σφάλματα Σταθερά

Πληροφορίες

Πωλητής
Syed Usman Ali Shah Gillani
Μέγεθος
210.1 MB
Κατηγορία
Παιχνίδια
Συμβατότητα
Απαιτεί iOS 8.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.
Γλώσσες
Αγγλικά
Ηλικία
Ηλικίες 4+
Πνευματικά δικαιώματα
© Urban Play Games
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Game Center

    Προκαλέστε φίλους και δείτε πίνακες κορυφαίων παικτών και επιτεύγματα.

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή